Schutte Bagclosures

Over ons

Marktleider op het gebied van het produceren, ontwikkelen en verkopen van sluit- en bindmateriaal. Altijd bezig met innoveren binnen de wereld van zaksluitingen. WELKOM BIJ SCHUTTE BAGCLOSURES BV.

We zijn dé partner op het gebied van alle soorten zaksluitingen. We hebben honderden sluitingen met én zonder draad, in duizenden varianten. Daarnaast hebben we veel van de procestechnieken intern ontwikkeld en is onze research & development-afdeling altijd in beweging. We leveren een zeer consistente kwaliteit. Onze mensen kennen de markt, luisteren naar de klant en denken mee. Het kenmerkt ons bedrijf: onderzoekszin, nieuwsgierigheid, passie.

Schutte bagclosures, met vestigingen in Nederland, Duitsland, Frankrijk, Italië en de Verenigde Staten van Amerika, is continu in ontwikkeling. Ons bedrijf draait op ambitie, enthousiasme en kennis. Dat alles op een fundament van ruim 60 jaar ervaring.

Gemarkeerd product

Products

Nieuws

Vacatures

Neem contact met ons op

Scroll naar top

Registreer je nu voor Empack Den Bosch 2023

Bezoek jij op 5 & 6 april 2023 het #1 jaarlijkse ontmoetingsmoment voor de hele Nederlandse verpakkingscommunity? Beleef de verpakkingsmachines en -technologieën van dichtbij, spreek al je vakgenoten en ben in één keer weer helemaal op de hoogte van alle ontwikkelingen uit de markt.

Registreer je nu gratis voor de grootste verpakkingsbeurs van de Benelux.