Print2Pack

Print2Pack

Over ons

Van een lach op je gezicht tot de bevestiging dat je het juiste product in handen hebt. Je weet het uit ervaring: de verpakking verkoopt het product. Je wilt ermee opvallen. Actie na actie. Seizoen na seizoen. Dat vraagt om een sterk ontwerp en productie van kleine tot middelgrote oplages. Print2Pack helpt je van idee tot schap.

Sterk ontwerp
Print2Pack maakt een verpakking speciaal voor jouw product. Met ons team van designers denken we mee over een functioneel, opvallend en herkenbaar technisch ontwerp. Van een gepersonaliseerde boodschap tot een deksel met een bijzondere vorm, er is van alles mogelijk. Wil je het ontwerp zien, voelen en testen? Dat kan. We mailen een 3d-ontwerp en produceren al vanaf één exemplaar, waardoor een prototype zo is gemaakt.

Kleine tot middelgrote oplages
Met onze technieken bieden we kleine tot middelgrote oplages tegen een betaalbare prijs. Hierdoor heb je weinig voorraad, onderneem je duurzaam en kun je slim op acties inspelen. Omdat we een groot deel van de afwerking zelf uitvoeren, schakelen we snel. En leveren we just-in-time.

Zo werkt het
Onze designers maken een technisch ontwerp dat past bij jouw product.
Het 3d-ontwerp toont de verpakking van alle kanten.
Indien gewenst ontvang je een prototype, zodat je de verpakking kunt testen in jouw productiestraat.
Als alles klopt, vervaardigen we jouw verpakking in de gewenste oplage.

Nieuws

Vacatures

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top