Exhibitor Category: Afvalbeheer en recycling

Autajon Labels Nederland BV

Autajon is een fabrikant van vouwdozen, etiketten, set-up dozen en POS, voor diverse marktsectoren, zoals Parfums & Cosmetics, Farmaceutische Producten, Wijn & Spirits en Confectionery & Food Specialties. Op de Empack zullen wij u kennis laten maken met onze packaging als labelling divisies.

DaklaPack Europe

De DaklaPack Group bestaat uit innovatieve bedrijven die elkaar strategisch en operationeel ondersteunen. We hebben verkoopkantoren in Nederland (hoofdkantoor), België, Frankrijk, Duitsland, het Verenigd Koninkrijk, Denemarken, Spanje, de Verenigde Staten en China. We produceren kunststof verpakkingen en enveloppen, bieden afvulservices, fulfilment en klinische onderzoeken.

Durham Duplex

Durham Duplex (Europa) is het EU-distributiebedrijf van Durham Duplex, de fabrikant van machinemessen en industrieel mes in Sheffield. We zijn ook de exclusieve Europese distributeur voor AccuTec Blades Inc (voorheen Personna industriële messen) in de VS.

tesa

Wij creëren klevende oplossingen die het werk, de producten en het leven van onze klanten verbeteren.

VGI-Promatec BV

VGI-Promatec staat voor kwaliteit, flexibiliteit en nieuwe innovaties waarmee we de perfecte oplossing kunnen bieden voor onze klanten. Hierdoor leveren we een belangrijke bijdrage aan hun concurrerend vermogen. Het vertalen van de wens van de klant naar een technische oplossing is hierin een belangrijk doel. Door veel disciplines in eigen huis uit te kunnen voeren, …

VGI-Promatec BV Lees verder »

Scroll naar top