Veldkamp Technische Service

Veldkamp Technische Service

Over ons

Veldkamp is een zelfstandig en onafhankelijke serviceprovider voor de machine-bouw en gespecialiseerd in de verpakkingstechniek. Wij helpen graag uw machine-park te verhuizen, onderhouden en up-to-date te houden.

Indien gewenst verzorgen wij een mid-life update: mechanische revisie, nieuwe hardware en herschreven software: alle benodigde disciplines hebben we in eigen huis. Werkzaamheden kunnen bij u op locatie worden uitgevoerd en indien gewenst ook in onze werkplaats in Raalte.

Nieuws

Vacatures

Storingsmonteur

Zie je het als een uitdaging om een complexe storing op te lossen? Ben jij diegene die een dusdanige oplossing bedenkt dat een probleem niet meer voorkomt? Haal jij voldoening uit een goed draaiende machine in een dynamische productieomgeving? Dan is dit de baan voor jou!

Als Allround Storingsmonteur ben je verantwoordelijk voor het in optimale staat houden van het machinepark. Daarnaast bedenk je met collega’s strategieën op het gebied van preventie en los je een storing direct op.

Vacatureadvertenties bekijken »

Electrical / Hardware engineer

Als hardware engineer ontwerp je uiteenlopende besturingssystemen voor diverse klanten voor onder andere de hightech industrie tot aan complexe en uiterst specifieke besturingskasten. Verder draag jij als Hardware Engineer zorg dat de besturingen goed (blijven) werken en aan de hoogste kwaliteitsnormen voldoen.

De functie is gericht op het zelfstandig engineeren van machine besturingen en het ontwerpen van o.a. hoofdstroom en stuurstroom schema’s, tevens specificeer je de juiste hardware componenten.

Heb jij kennis van E-plan, ervaring als hardware engineer en wil je graag projectmatig werken, dan sluit deze vacature perfect bij jou aan.

Als beginnend engineer ga je een meerjarig traject in waarbij je wordt begeleid door onze eigen praktijkopleiders en als engineer heb je de mogelijkheid om cursussen te blijven volgen zodat je kunt doorgroeien naar een specialist of juist allround engineer.

Bel 0572-353735 of mail je cv en motivatie naar ckalma@veldkamp.com.

Vacatureadvertenties bekijken »

Service monteur

Wil jij servicemonteur worden en dan niet constant aan dezelfde machines? Je kennis en kunde verder vergroten? Of heb jij alles al gezien en kan je de TD van onze klanten naar een hoger niveau tillen? Kun jij de verantwoordelijkheid aan om moderne en geautomatiseerde machineparken te beheren, alleen of samen met je collega monteurs?

Vacatureadvertenties bekijken »

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top