Weber Marking Systems

Service Engineer | Regio NL én BE

Het Weber Service team bestaat uit 12 collega’s. Samen met het team zorg je ervoor dat het etiketteer- en codeerproces bij onze klanten optimaal functioneert. Je installeert, onderhoudt en adviseert klanten over aangekochte systemen en oplossingen.

Delen:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Je werkzaamheden bestaan uit:

▪ Installaties
Je installeert nieuwe codeer- en etiketteersystemen bij klanten. Je leert klanten hoe zij het systeem zo goed mogelijk en optimaal mogelijk kunnen gebruiken.

▪ Interventies
Bij storingen en stilstand van de systemen hanteren wij een service level agreement. Jij gaat daar heen, onderzoekt het probleem en zorgt ervoor dat het wordt opgelost, zodat het proces van de klant niet in gevaar komt.

▪ Onderhoud
Onze systemen gaan langer mee bij preventief en goed onderhoud. Daarvoor zijn service contracten afgesloten. Jij zorgt voor het onderhoud en het optimaal presteren van het systeem.

▪ Adviseren
Onze klanten zijn altijd gebaat bij advies. Jij ziet hoe het systeem wordt gebruikt, wat de staat is van het systeem en wat de kwaliteit is die er wordt geleverd. Wij onderscheiden ons door altijd eerlijk advies te geven en verwachten dat jij dat geeft.

▪ Naar wie zijn we op zoek
We zoeken een collega met humor en die een grote impact wil maken door op een verrassende manier met oplossingsgerichte ideeën komt. Daarbij vinden we het fijn als je kennis en ervaring hebt en Nederlands en Engels of Duits spreekt.

▪ We bieden je
Een leuk dynamische club, waarin jij veel kan toevoegen. Natuurlijk krijg je een passend salaris met leuke arbeidsvoorwaarden en mogelijkheden tot groei in je functie. Daarnaast laten we je niet zomaar gaan, want je krijgt volop de mogelijkheid om je kennis te ontwikkelen en aan te vullen!

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top