INNO-WAY

INNO-WAY B.V.

Over ons

Complete palletiseer- en verpakkingsoplossingen. Onze machines staan bekend om hun bedieningsgemak, kleine footprint en betrouwbaarheid.

Nieuws

Vacatures

Sales manager

Wat houdt het werk in

Word je zowel blij van Sales als van Techniek? Dan is dit jouw kans. Wij willen ons team heel graag verder uitbreiden met een Sales manager. Zo maar wat activiteiten die onder jouw functie vallen; het onderhouden en uitbreiden van contacten met klanten en dealers, op zoek gaan naar nieuwe kansen in de markt, maken van voorstellen en offertes en INNO-WAY vertegenwoordigen op beurzen. Hoe tof is het dat de plannen die je samen met de klant gemaakt hebt vervolgens gerealiseerd ziet worden in onze eigen werkplaats. Ben jij diegene met de gunfactor en waar de klanten mee weglopen? Wij komen graag in contact met jou!

Vacatureadvertenties bekijken »

P&O mederwerker

Wat houdt het werk in

Inno-Way is een groeiende bedrijf en daarom voortdurend op zoek naar nieuw talent. Je hebt de drive om met jouw kennis en kunde het team verder uit te bouwen, je hebt oog voor (aanstormend) talent en bewaakt de in- door- en uitstroom van medewerkers. Daarnaast monitor je het functioneren en ontwikkeling van de medewerkers. Ook het onderhouden van contacten met ingeleend personeel en scholen behoort tot jouw takenpakket.

Daarnaast bewaak je de werkprocessen door o.a. het intern handboek up to date te houden en ben je verantwoordelijk voor de ISO certificering.

Vacatureadvertenties bekijken »

Mechanical Engineer

Innoveren zit in de naam en in ons DNA. Wij zijn altijd opzoek naar nieuwe en betere oplossingen. In jouw rol als Mechanical Engineer werk je mee aan de nieuwste ontwikkelingen en klantorders. Je werkzaamheden bestaan uit het 3D ontwerpen (wij werken met Inventor), ontwerpen omzetten naar productietekeningen, voorbereiden van bestellingen en het begeleiden van de projecten in onze werkplaats. Wij zijn een platte organisatie (de lijntjes zijn kort) waardoor we jouw inbreng en initiatieven waarderen, maar kom je er niet uit dan kun je altijd terugvallen op ervaren collega’s die je graag weer verder helpen. Tijdens de looptijd van de orders bewaak je de kosten, planning en kwaliteit en onderhoud je contacten met leveranciers en klant.

Vacatureadvertenties bekijken »

Werkvoorbereider / Calculator

In de functie van Werkvoorbereider/Calculator zorg je per project voor de gehele werkvoorbereiding, materiaal, planning en bewaking. Daarnaast ben je bezig met het opstellen van offertes, calculaties en rapportages. Je werkt veel samen met de collega’s van de werkplaats, de sales manager en de hoofd engineer. Jij bent dus een echte teamplayer! Het betreft een zeer dynamische baan.

Vacatureadvertenties bekijken »

TIG lasser/constructie medewerker

Als allround TIG lasser ga je aan de hand van tekeningen RVS constructies samenstellen. Het gaat daarbij om hoogwaardig laswerk. Er wordt van jou verwacht dat je zelfstandig tekeningen kunt “vertalen” naar het product. Je bepaalt zelf je werkplan. Dat betekent initiatief moet tonen en moet kunnen denken in oplossingen in plaats van in problemen. Een uitdagende vacature voor een vakman/vakvrouw die graag een mooi werkstuk wil opleveren!

Vacatureadvertenties bekijken »

Monteur binnen/buiten

Een afwisselende functie waarin je de handen uit de mouwen kunt steken in de assemblage en productie. Als productiemedewerker kan je zowel zelfstandig als in teamverband werken. Jij en je team zorgen ervoor dat het productieproces soepel verloopt. Je produceert aan de hand van tekeningen en je controleert de producten.

Andere werkdagen ben je actief in de buitendienst voor onderhoud, reparatie en inbedrijfstellen van machines op locatie.

Vacatureadvertenties bekijken »

Software engineer

Als Software Engineer zal je je gaan richten op het ontwerpen, programmeren en besturingsmatiging inbedrijfstellen van de machines. Het bestuderen, analyseren en interpreteren van de met de klant overeengekomen functionele specificatie en dit vertalen naar een werkingsconcept (dit doe je in samenwerking met engineers van verschillende disciplines). Jij moet ervoor gaan zorgen dat de machines tot leven komen. Hiervoor draag je zorg voor de juiste instelling van de machines en voert test- verbeterprogramma’s uit. Je verricht systeemanalyse om verschillende oplossingsmogelijkheden te onderzoeken. Je bent betrokken bij de machine tot aan de aflevering en inbedrijfstelling bij de klant.

Vacatureadvertenties bekijken »

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top