Empack Den Bosch 2023

Empack in 2023 in Brabanthallen 's-Hertogenbosch

De grootste verpakkingsbeurs van de Benelux wordt in het voorjaar van 2023 weer in Brabanthallen ‘s-Hertogenbosch georganiseerd. 

Empack is een uniek businessplatform voor nieuwe producten, diensten en oplossingen voor iedereen die vooruitgang wil boeken in de verpakkingswereld. In 2019 vonden maar liefst 7.250 professionals hun weg naar Empack. Ook in 2023 brengen we de top van de industrie weer twee dagen lang samen: van inkopers, directeuren en eigenaren tot technisch managers, verpakkingsmanagers en logistiek managers. De beurs is daarmee het ideale moment om niet alleen bestaande relaties weer face-to-face te ontmoeten, maar natuurlijk ook om leads te genereren, producten en oplossingen te presenteren én naamsbekendheid te vergroten.

Praktische informatie

5 & 6 april 2023
10:00 – 17:00 uur

Brabanthallen ‘s-Hertogenbosch
Diezekade 2, 5222 AK ‘s-Hertogenbosch

+31 (0)183 680 680

Over de beurs

Empack verbindt regio’s, exposanten, prospecten en klanten uit de verpakkingssector. Het evenement staat garant voor een aangename totaalervaring met een gericht programma op het gebied van netwerken en het delen van kennis. Vele toegewijde investeerders bezoeken Empack om de laatste ontwikkelingen te ontdekken op het gebied van

Materialen

Verpakkingen

Technologie

Verpakkings-
diensten

Benieuwd welke partijen hun deelname aan Empack ‘s Hertogenbosch al vastgelegd hebben? Ga naar de deelnemerslijst en klik in het menu op Empack ‘s Hertogenbosch 2023. 

"Al jaren bewijst Brabanthallen ’s-Hertogenbosch dat de grootte van een locatie niet ten koste hoeft te gaan van gastvrijheid en een prettige sfeer, ook weer in 2023."

Scroll naar top