Berry Global

Korte doorlooptijden voor onze in het VK geproduceerde complete E-sigarettenflessen

We zijn verheugd dat we de ronde van 10 ml kunnen aanbieden, de perfecte maat voor klanten om als navulling voor vapen-apparaten te hebben.

Delen:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Berry M&H is een bekende leverancier van complete verpakkingen voor e-sigaretten (e-sigaretten). We zijn verheugd dat we de ronde van 10 ml kunnen aanbieden, de perfecte maat voor klanten om als navulling voor vapen-apparaten te hebben. De fles van 10 ml is verkrijgbaar met onze 12 mm plug en sluiting.

De sluiting is fraudebestendig, wat de gebruiker vertrouwen geeft in de integriteit van het product vóór de eerste opening. Bovendien heeft de plug een dropper-functie die gebruiksgemak mogelijk maakt bij het bijvullen van het e-cig-apparaat.

Hoewel de fles klein is, heeft hij een groot gebied dat perfect is voor etikettering. Daarnaast kunnen we kleuren matchen met uw merk om ervoor te zorgen dat uw product opvalt in het schap.

De fles is gemaakt van PET en is verkrijgbaar met post-consumer recycled (PCR) materiaal in hoeveelheden vanaf 35% en de PET-fles is volledig recyclebaar.

Neem voor meer informatie, monsters en offertes contact op met ons team op+31 76 503 8283

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top