Wi-Sales GmbH

Over ons

wi-sales brengt revolutionaire grote ladingdragers: veilig, duurzaam en altijd een stap vooruit

Wi-Sales GmbH is een toonaangevende fabrikant van hoogwaardige en innovatieve transport- en opslagcontainers. Het bedrijf is gespecialiseerd in opvouwbare en herbruikbare containers die worden gebruikt in vele sectoren, van de auto-industrie en de detailhandel tot de landbouw en de machinebouw.
Als “revolutie” in de sector van de grote ladingdragers presenteert wi-sales GmbH de nieuwe ThorPak Quattro. De Quattro is een opvouwbare container die geschikt is voor het vervoer van allerlei soorten goederen. Door zijn eenvoudige bediening biedt hij een kostenefficiënte en veilige oplossing voor bedrijven.
Een ander hoogtepunt is het innovatieve concept. Met een uniek Poka Yoke-systeem is het mogelijk de containers met slechts één persoon te bedienen.
De Quattro biedt een groter binnenvolume in vergelijking met varianten met retourkraag en maakt het mogelijk om verschillende inzetstukken te gebruiken. Textiel-, schuim- en kunststofcompartimenten kunnen worden verdeeld over 2 of meer niveaus. De container is verkrijgbaar in afmetingen tot 4 meter lang. De hoogte van de opslagruimte kan individueel worden ingesteld en zowel de inzetstukken als de met de containerbodem verbonden zijwanden kunnen volledig worden opgeborgen in de opgevouwen container.
De Quattro is stapelbaar en na vele jaren gebruik 100% recycleerbaar.
Een andere innovatie van wi-sales is ThorPak Batterie, een opvouwbare container die speciaal is ontworpen voor de opslag en het vervoer van lithium-ion-accu’s voor elektrische voertuigen. Deze container is UN-gecertificeerd als herbruikbare container voor weg-, spoor- en zeetransport van prototype- en seriebatterijen.
Bovendien wordt ThorPak Batterie gekenmerkt door zijn eenvoudige en snelle hantering. Dankzij de herbruikbare binnenverpakking en het bevestigingssysteem kunnen batterijen veilig en snel in de container worden verpakt en uitgepakt. ThorPak Batterie voldoet aan de LP 903, 904 en 905 regelgeving en het recycleerbare ontwerp zorgt voor een milieuvriendelijke oplossing.
Met ThorPak Battery kunnen bedrijven hun activiteiten betrouwbaarder en veiliger maken en tegelijkertijd hun steentje bijdragen aan het milieu.
Wi-sales GmbH hecht veel belang aan kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid. Door het gebruik van hoogwaardige materialen en het naleven van industrienormen wordt de duurzaamheid en betrouwbaarheid van de producten gegarandeerd. ThorPak Quattro en ThorPak Batterie tonen eens te meer de innovatieve kracht van het bedrijf en de inzet om haar klanten de best mogelijke oplossing te bieden voor de opslag en het transport van allerlei soorten goederen en batterijen.
Met een reputatie voor betrouwbaarheid, levensduur van producten, klantenservice en snelheid van levering, houdt het bedrijf de vinger aan de pols van de ontwikkelingen en werkt het voortdurend aan uitbreiding van het aanbod om aan de behoeften van haar klanten te voldoen.

Gemarkeerd product

Vacatures

Neem contact met ons op

Scroll naar top

Registreer je nu voor Empack Den Bosch 2023

Bezoek jij op 5 & 6 april 2023 het #1 jaarlijkse ontmoetingsmoment voor de hele Nederlandse verpakkingscommunity? Beleef de verpakkingsmachines en -technologieën van dichtbij, spreek al je vakgenoten en ben in één keer weer helemaal op de hoogte van alle ontwikkelingen uit de markt.

Registreer je nu gratis voor de grootste verpakkingsbeurs van de Benelux.