Weber Marking Systems

Over ons

Weber Marking Systems is een producent van totaaloplossingen om etiketteer- en codeerprocessen te optimaliseren en stroomlijnen. Wij produceren een breed en diep assortiment Print & Apply-, Apply- en codeersystemen, alsmede de bijbehorende etiketten. Hiernaast leveren wij diverse merken zwart/wit en kleuren etikettenprinters en linten.

Wij maken deel uit van de Bluhm Weber Group, één van ‘s werelds grootste leveranciers en fabrikant van etiketeer- en codeeroplossingen.
Al bijna 90 jaar staan wij garant voor producten van de hoogste kwaliteit en betrouwbaarheid, die gemakkelijk te integreren zijn in de productielijnen van verschillende industriële takken. Onze machines worden onder andere gebruikt in de sectoren: Food, E-Commerce, Farmacie, Logistiek en Chemie.

Onze belofte is om technologieën te introduceren, die in staat zijn om het verpakkingsproces, de productidentificatie en merkherkenning te optimaliseren.

Bent u ook benieuwd hoe het bij ons achter de schermen aan toe gaat? Bekijk dan onze bedrijfsvideo: https://bit.ly/32FlOHE

Onze innovatieve oplossingen dragen bij aan kostenbesparingen en maximaliseren de efficiëntie in productie- en logistieke processen in alle industrieën. Met verschillende hoofdkantoren in Europa en Noord-Amerika en een groot internationaal netwerk van distributeurs bieden wij wereldwijd uitstekende service en ondersteuning.

Gemarkeerd product

Products

Neem contact met ons op

Scroll naar top