Tallpack International bv

Over ons

Tallpack International is actief op het gebied van Industrial Packaging Solutions en de daarbij behorende rand apparatuur tw; intern- en pallet transport, pallet handle systemen met bijbehorende scan, weeg en label oplossingen. De kernactiviteiten zijn levering en service van bundelmachines, palletiseersystemen, palletwikkel- en rekhoesmachines, industriële afzak installaties, en de daarbij horende onderdelen en verbruiksmaterialen.

Tallpack International kan u naast de verpakkingsapparatuur, als specialist in eindverpakkingssystemen, ook de bijbehorende verpakkingsmaterialen aanbieden. Vanzelfsprekend verlenen wij op de bovengenoemde producten 24/7 service.

Gemarkeerd product

Products

Nieuws

Vacatures

dav

Accountmanager Packaging België

De accountmanager Packaging is verantwoordelijk voor de verkoop van verpakkingsmachines en de bijbehorende verpakkingsmaterialen. Het takenpakket is primair gericht op acquisitie van nieuwe relaties en relatiebeheer en het werkgebied omvat België.

De standplaats is het kantoor te Oevel-Westerlo, echter de accountmanager kan werken vanuit huis. Regelmatig zal hij bijeenkomsten bijwonen op het kantoor te Geldermalsen, Nederland. Daar is ook de commerciële binnendienst gevestigd welke ondersteunend is aan alle accountmanagers, zowel van België als van Nederland

De accountmanager rapporteert aan de Salesmanager Packaging.

Lees verder »
DSC_7429

Senior medewerker planning, service & support B2B

Je kunt snel schakelen en hebt een scherp oog voor efficiency en effectiviteit. Je communiceert makkelijk met mensen, zowel met je eigen collega’s als onze klanten. Je weet de juiste toon aan te slaan binnen iedere doelgroep. Zelfstandig en met een groot verantwoordelijkheidsgevoel zorg jij ervoor dat onze service engineers goed voorbereid aan de klus beginnen en klanten zijn geïnformeerd. Op basis van je praktijkervaringen lever je een bijdrage aan het optimaliseren van de dienstverlening.

Vanzelfsprekend weet je een goede afweging te maken tussen de belangen van onze organisatie en die van de klant. In je contacten maak je gebruik van je voelsprieten als het gaat over nieuwe ontwikkelingen en commerciële mogelijkheden.

Lees verder »

Neem contact met ons op

Scroll naar top