Tallpack International bv
Tallpack International bv

Tallpack International bv

Over ons

Sinds de oprichting in 1998 is Tallpack International actief op het gebied van intern transport, pallettransport en -handling en eindverpakkingssystemen. Kernactiviteiten zijn ontwerp, levering en onderhoud van omsnoeringsmachines, palletiseersystemen, palletwikkelmachines, zakkenvulmachines/zakgoed afvullen, rekhoesmachines en de daarbij horende randapparatuur en gebruiksmaterialen.

Hiermee behoort Tallpack International tot de belangrijkste leveranciers op deze gebieden. Tallpack International is voorraad houdend; vanuit de diverse magazijnen worden onderdelen en materialen snel uitgeleverd.

Daarnaast is service en onderhoudsmanagement een kernactiviteit van Tallpack International. Onze service- en helpdesk is 7 dagen per week 24 uur per dag bereikbaar.

Nieuws

Vacatures

Overige stage mogelijkheden

Word deel van ons team bij Tallpack!

Bij Tallpack zijn we voortdurend op zoek naar gepassioneerde en gemotiveerde studenten die hun talent willen inzetten en ervaring willen opdoen tijdens een stage of bv. afstudeeropdracht. Als marktleider in verpakkingsoplossingen bieden we een dynamische omgeving waarin je kunt groeien en leren.

Vacatureadvertenties bekijken »

Accountmanager Packaging (West-Brabant & Zeeland)

Tallpack verkoopt en onderhoudt eindverpakkingsmachines om pallets op de meest kostenefficiënte manier maximaal stabiel te houden. Als Accountmanager Packaging kom je echt overal: van diervoederfabriek tot koeldistributie en van bouwbedrijf tot kippenslachterij. Je wordt verantwoordelijk voor een van de grootste rayons binnen de organisatie. Je onderhoudt en verdiept de bestaande relaties en verkent nieuwe mogelijkheden. Dit doe je samen met je collega’s van de binnendienst en service.

Vacatureadvertenties bekijken »

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top