Servo Berkel Prior

Over ons

Wij produceren, leveren en onderhouden al meer dan 80 jaar weegapparatuur aan bedrijven in binnen- en buitenland, voornamelijk in de chemie- en voedingsindustrie. Ons productportfolio bestaat uit afvulinstallaties, bulkweegoplossingen (doorstroom- en bandwegers) en industriële weegschalen. We onderscheiden ons in de markt met op maat gemaakte weegoplossingen: van standalone weegmachines tot custom made verwerkingsmachines met ingebouwde weegapparatuur.

Ons ontwerp- en productieproces start altijd met een inventarisatie van uw vraag en het uitwerken van de best passende oplossing. Onze kennis en ervaring wegen hierin zwaar en maken het verschil in de kwaliteit, effectiviteit en inpasbaarheid van de machines in uw bedrijfsproces. De door ons geproduceerde weegoplossingen zijn 100% ijkwaardig: wij zijn NMi-gecertificeerd.

We zijn trots op ons bedrijf én op de producten die we leveren. In onze bedrijfslocatie in Lisse werken we met ruim 25 mensen aan uw opdrachten. Met uiterste precisie én met een lach op ons gezicht. We hebben plezier in ons vak en zetten dagelijks alles op alles om u optimaal tot dienst te zijn. Geijkt het beste uit de markt, daar staan wij voor!

Gemarkeerd product

Neem contact met ons op

Scroll naar top

Registreer je nu voor Empack Den Bosch 2023

Bezoek jij op 5 & 6 april 2023 het #1 jaarlijkse ontmoetingsmoment voor de hele Nederlandse verpakkingscommunity? Beleef de verpakkingsmachines en -technologieën van dichtbij, spreek al je vakgenoten en ben in één keer weer helemaal op de hoogte van alle ontwikkelingen uit de markt.

Registreer je nu gratis voor de grootste verpakkingsbeurs van de Benelux.