Romédes Engineering B.V.

Romédes Speciaal-machines

Over ons

Romédes ontwerpt en produceert Speciaal-machines vanuit automatiseringsvraagstukken.

Kernprocessen zijn daarbij:
• Bufferen
• Toevoeren onderdelen
• Positioneren
• Assembleren
• Verpakken

Speciaal-machines binnen deze kernprocessen worden met name ontwikkeld voor de verpakkingsindustrie, kunststoffenindustrie, elektronica, automotive en laboratoria.
Op basis van passie, betrouwbaarheid en verbondenheid wordt voor ieder vraagstuk (van deelwerkzaamheden tot aan turn-key projecten) een gedetailleerde oplossing ontwikkeld.
Romédes streeft ernaar middels innovatie en ervaring een partner te zijn in het ontwikkelen van kwalitatieve oplossingen waarbij continuïteit en financieel rendement (return on investment) centraal staan.
———-
Behalve eigen CE-markering biedt Romédes ook externe CE-markeringsservice aan op machines.

Nieuws

Mailbox Package Processing Machine

Mailbox Package Processing Machine

Voor de Webshop-, verpakkings- en Fulfilment industrie heeft Romédes een unieke machine ontwikkelt die brievenbuspakketten geautomatiseerd verzend-gereed maakt en klant specifiek geproduceerd kan worden met vele features en voordelen.

Lees meer »
Romédes SMART-Multi-assemblage

Romédes SMART-Multi-assemblage

Multi-assemblage machines maken het mogelijk om verschillende producten te assembleren. Ze zijn kosteneffectief (maar 1 machine nodig voor verschillende producten) en daardoor winstverhogend.

Lees meer »

Vacatures

Allround monteur

Als Allround Monteur bij Romédes heb je een zeer afwisselende functie met een breed werkveld in een informele werkomgeving.

Daarom zijn wij opzoek naar een zelfstandige, betrouwbare en stressbestendige collega met goede communicatieve en sociale vaardigheden. De werkzaamheden bestaan uit CNC en conventionele verspaning, montagewerkzaamheden en installatie, onderhoud en ondersteuning bij de klant.

Door te werken op basis van passie, betrouwbaarheid en verbondenheid, realiseren we als team kwalitatieve en innovatie eindresultaten. Het waar mogelijk overtreffen van de klantverwachting vormt de basis tijdens de uitvoering van werkzaamheden.

Vacatureadvertenties bekijken »

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top