Optimum Group

Over ons

Marktconforme prijzen, hoge leverbetrouwbaarheid, maximale merkbeleving of een minimale impact op het milieu. Wat u ook zoekt in een etiket of flexibele verpakkingsoplossing, Optimum Group™ levert. Op tijd, binnen budget en volgens afspraak. We zijn de betrouwbare partner waar u altijd op kunt rekenen.

Optimum Group™ is expert in flexibele verpakkingsoplossingen en etiketten. Maar ook op het gebied van ontwerp en ontwikkeling, supply chain management en een efficiënte verwerking in de productie-omgeving.

Gemarkeerd product

Products

Vacatures

hr adviser

hr adviseur

Als HR adviseur geef je gevraagd en ongevraagd advies over HR aangelegenheden en ondersteun je leidinggevenden bij de uitvoering van het HR beleid. Je hebt een breed takenpakket, zoals totaal ondersteuning en uitvoering bij in-, door- en uitstroom, verzuim, (organisatie) ontwikkeling, arbeidsvoorwaarden en wet- en regelgeving. Je bent het 1e aanspreekpunt van medewerkers en leidinggevenden voor alle voorkomende HR vragen en levert een bijdrage aan de professionalisering van HR processen op de locatie. Je zorgt voor verhoging van het kennisniveau van leidinggevenden bij de uitvoering van HR processen en voert daarnaast administratieve werkzaamheden uit op het gebied van in-, door- en uitstroom, salarismutaties, verzuim en dossieropbouw.

Lees verder »
senior finance medewerker

senior finance medewerker

Ter vervanging van onze afdeling zijn wij op zoek naar een Senior finance medewerker (32-40 uur)
Een spin in het web, een aanpakker die graag zaken uitzoekt en verder structuur aanbrengt.

Jouw standplaats wordt Belona gevestigd in Oud Gastel. Op deze locatie zijn momenteel zo’n 130 collega’s werkzaam. Je komt te werken bij een groeiend bedrijf en jij vindt het een uitdaging om hierin mee te groeien! Het kan voorkomen dat je incidenteel bij een ander bedrijf ingezet wordt ter training van andere medewerkers,

Als Senior finance medewerker ben je verantwoordelijk voor het dagelijks zelfstandig verwerken van de financiele administratie. Hierbij moet je zorg dragen voor een tijdige en juiste verwerking van fakturen en betalingen. Daarnaast ben je ook verantwoordelijk voor het verzorgen van de maandafsluiting en het aanleveren van diverse aangiftes verpakkingsbelasting. Een andere belangrijke taak is debiteurenbeheer en het ondersteunen van projecten die leiden tot margeverbetering.

Lees verder »
account manager new business

account manager new business

Voor onze locatie in ’s-Heerenberg, Optimum Group Kolibri Labels, zijn wij op zoek naar een enthousiaste en gedreven Account manager New business. Jij weet nieuwe samenwerkingsverbanden te creëren én nieuwe klanten te werven tegen rendabele voorwaarden om zo de portefeuille uit te bouwen. Je bouwt een relatienetwerk op en vertaalt de behoeften van de markt in pasklare duurzame oplossingen voor de klanten. Je bent een volwaardig gesprekspartner die meedenkt en de vraag van de klant omzet naar een oplossing. Je wordt hierbij ondersteund door ons enthousiaste en proactieve Sales Support team.

Optimum Group is een veelzijdige groep van gespecialiseerde drukkerijen gevestigd in Nederland, België, Duitsland en Denemarken. Gezamenlijk bieden wij een totaalpakket aan van zelfklevende etiketten en flexibele verpakkingsoplossingen. Onze productielocaties in Nederland zijn gevestigd in Alkmaar, Almere, Bladel, Breda, Enschede, Oud Gastel, ’s-Heerenberg en Tilburg.

Lees verder »
order preparation worker

werk voorbereider

Optimum Group is een veelzijdige groep van gespecialiseerde drukkerijen gevestigd in Nederland, België, Duitsland en Denemarken. Gezamenlijk bieden wij een totaalpakket aan van zelfklevende etiketten en flexibele verpakkingsoplossingen. Onze productielocaties in Nederland zijn gevestigd in Alkmaar, Almere, Bladel, Breda, Enschede, Oud Gastel, ’s-Heerenberg en Tilburg.

Als Medewerker Werkvoorbereiding voer jij de voorbereidende werkzaamheden uit voor onze productie. Je zorgt ervoor dat bij de machines de juiste materialen worden klaargezet (clichés, stansplaten, dozen, etiketten), zodat de medewerkers in productie gelijk door kunnen met het werk.

Lees verder »
productiemedewerker en afwerking

productiemedewerker en afwerking

Optimum Group™Vila Etiketten is onderdeel van Optimum Group™. Werken bij Optimum Group™ betekent werken bij een van de grootste leveranciers van labels en flexibele verpakkingen in Europa. Je ziet ons overal terug. Als je een willekeurig etiket in de supermarkt leest. Als je de informatiesticker leest voordat je een blik verf opent. Of als je checkt welke ingrediënten er in een cosmeticaproduct zitten. We zijn specialist en ontzettend trots op wat we doen voor onze klanten in food, retail, cosmetica, pharma, home & personal care en de logistiek. We zijn een kleurrijke groep met professionele uitdagingen en kansen. Stap in een bedrijf dat constant op zoek is naar verbetering en waar ruimte is voor jouw ideeën. En waar groei voorop staat.

Lees verder »
creatieve content creator

creatieve content creator

Wil jij je creativiteit kwijt in een job naast je studie of je huidige baan? Heb je 2 tot 4 uur per week tijd om je skills als content creator in te zetten op allerlei social media platforms?
Lees dan snel verder!

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste en creatieve content creator die ons team komt versterken. Als content creator ben je verantwoordelijk voor het creëren en publiceren van aansprekende en relevante content voor onze website en social media kanalen.

Lees verder »
KAM coördinator

KAM coördinator

Als KAM Coördinator breng je kwaliteit, arbeidsgezondheid, veiligheid en milieu onder de aandacht van jouw collega’s en zo creëer je een draagvlak voor deze onderwerpen. Je hebt een adviserende rol richting de directie en medewerkers. Daarom is het voor ons belangrijk dat jij zelfsturend en proactief bent.

Als KAM Coördinator heb je veel verantwoordelijkheden. Zo ben je verantwoordelijk voor de borging van de kwaliteit volgens de PDCA-cyclus (Plan Do Check Act), maar ook voor het naleven van regels, arbeidsveiligheid & het milieu d.m.v. een kwaliteitsborgingsysteem. Daarnaast zorg je ervoor dat de huidige kwaliteitsprocedures actueel, gestructureerd en georganiseerd zijn. En is het jouw verantwoording dat de RI&E wordt opgesteld en uitgevoerd.

Je zult regelmatig overleg hebben met de KAM Manager(s) binnen Optimum Group over de voortgang van de diverse taken en hierover rapporteer je aan de locatiedirecteur.

Lees verder »
operator printing works

operator drukkerij

Je bent verantwoordelijk voor het optimaal bedienen van de machines in de productie; Je werkt onder leiding van een meewerkend voorman; Je controleert de etiketten, signaleert afwijkingen in de productie en corrigeert deze waar nodig; Je zorgt ervoor dat de orders op tijd geproduceerd worden voor de klanten, volgens de gestelde kwaliteitseisen; Je communiceert correct en netjes met collega’s en leidinggevenden over de procesvoortgang, status van orders en aandachtspunten.

Lees verder »
machine operator

machine operator

Ben je verantwoordelijk voor het bedienen van de machines. Je zorgt ervoor dat de machine op de juiste manier is ingesteld en dat orders op tijd geproduceerd worden. Als de machine draait controleer je tussendoor de labels of etiketten, zodat je afwijkingen tijdig signaleert en kan ingrijpen. Hierdoor zorg je ervoor dat de orders voldoen aan de gestelde kwaliteitseisen, zoals de klant van ons gewend is. Eind van de dag bespreek je de status van lopende orders met je teamleider. Heb je weinig of geen ervaring, dat is geen probleem! Wij zorgen ervoor dat je deze kennis krijgt door je intern op te leiden. Het is wel fijn als je technisch bent aangelegd, want voor het instellen en bedienen van machines deins je niet terug.

Lees verder »
printer flexography

drukker flexo

Je bent verantwoordelijk voor het instellen, afstellen, bedienen en onderhouden van complexe machines voor de vervaardiging van grafische producten; Het controleren van output en signaleren van afwijkingen in de productie, op de gestelde kwaliteitseisen. Bewaken van normen, kwaliteit en levertijd; Je zorgt ervoor dat de orders op tijd geproduceerd worden voor de klanten, volgens de gestelde kwaliteitseisen; Administratieve verwerking van geproduceerde grafische producten; Je communiceert correct en netjes met collega’s en leidinggevenden over de procesvoortgang, status van orders, aandachtspunten en zorgt tijdens de ploegwisseling voor een goede overdracht;

Lees verder »
commerciële binnendienst

commerciële binnendienst

Terwijl jouw laptop opstart, gaat de telefoon. Het is een (potentiële) klant die op zoek is naar een organisatie die hem kan ondersteunen bij het labelen van een aantal van zijn producten. Nadat je het met hem hebt gehad over zijn wensen en eisen, licht jij een aantal opties toe. Het resultaat van het gesprek is een offerte-aanvraag, die jij meteen verwerkt in het klantensysteem. Je schakelt hierover met de diverse afdelingen zodat je collega’s op de hoogte zijn. Hierna werk je de administratie bij en stuurt een aantal bestaande klanten nieuwe productinformatie. Een accountmanager vraagt aan jou klantinformatie en wat prijsoverzichten en die lever jij aan. Terwijl je dat doet, krijg je een order binnen, die je verwerkt zodat jouw collega’s ermee aan de slag kunnen.

Lees verder »

Neem contact met ons op

Scroll naar top

Registreer je nu voor Empack Den Bosch 2023

Bezoek jij op 5 & 6 april 2023 het #1 jaarlijkse ontmoetingsmoment voor de hele Nederlandse verpakkingscommunity? Beleef de verpakkingsmachines en -technologieën van dichtbij, spreek al je vakgenoten en ben in één keer weer helemaal op de hoogte van alle ontwikkelingen uit de markt.

Registreer je nu gratis voor de grootste verpakkingsbeurs van de Benelux.