Machinefabriek Van Rijn bv

Machinefabriek Van Rijn bv

Over ons

Van Rijn is al sinds 1963 de innovatieve leverancier van een breed pakket van hygiënische transport- en afvulsystemen. Ons doel is jouw productieproces te optimaliseren en een maximaal rendement te laten behalen op de investering.

Nieuws

Vacatures

Accountmanager machinebouw

Tevreden klanten, daar leef jij voor! Jij probeert zo veel mogelijk klanten te benaderen die gerelateerd zijn aan onze producten in de Nederlandse markt. Ben je bij een klant die je helpt met een machine voor het vullen en sluiten van verpakkingen en zie jij ook een vraag rondom transportsystemen? Geen punt voor jou. Jij ziet waar de klant behoefte aan heeft en speelt daarop in. En moet je even onder een machine duiken? Ook dat is geen probleem. De dag daarop sta je dan weer op een beurs en schud je veel handen. Jouw werk bevat zowel koude als lauwe en warme acquisitie. Zo zorg je zowel voor de handtekening onderaan een order en blijf je betrokken tot de oplevering van een project. In grote lijnen ben jij vooral bezig met:
klanten bezoeken. Op pad naar jouw (toekomstige) klanten.
salesoverleg waarbij je bijvoorbeeld offertes doorneemt met je leidinggevende. Je werkt nauw samen met je leidinggevende, andere accountmanagers en sales managers.
administratie zoals het maken van offertes.

Vacatureadvertenties bekijken »

Monteur binnendienst machines en installaties

Om half 7 start jouw werkdag in de fabriek. Jouw doel? Het beste resultaat voor de klant natuurlijk. Dit bereik je door klussen te doen. Van assembleren tot het maken van een constructie na het ontvangen van tekeningen. Dankzij jouw creativiteit kun je alles met je handen maken. Onze machines kun jij opbouwen, in bedrijf stellen en testen. In de tekenkamer worden productieboeken gemaakt. Deze boeken leggen de productiemanager en werkvoorbereider bij jou neer. En dan? Aan de slag! Van lekbakje tot complete machine. Jij maakt het product van a tot z. Specifiek ben jij het meest bezig met:
het lezen van tekeningen en dit omzetten in wat je gaat produceren.
lassen.
het loslaten van jouw creativiteit op de constructie die je moet maken.

Je draait in deze functie geen ploegendiensten. Jouw werkdag is van 06:30 tot 15:15 uur.

Vacatureadvertenties bekijken »

Monteur buitendienst machines en installaties

Elke vrijdag weet jij de planning van de volgende week. Zo weet jij, als er geen bijzonderheden zijn, welke klanten je bezoekt. Wel zo lekker. Bij de klant heb je verschillende taken. Van het installeren van een machine of een nieuwe lijn tot het onderhouden van bestaande lijnen. Jij weet wat je doet. Is er iets wat je moet maken? Ook dat kan en rijd je terug naar de fabriek om dit te doen.
Soms heb je één klant en de andere keer stap je in je bus naar de volgende klus. Kortom, jij zet je in voor:
het onderhoud van de machines en installaties van onze klanten.
het installeren van machines.
storingen.
verschillende projecten.
het onderhouden van contact met de operators bij de klant.

In de 8 weken loop je 1 keer storingsdienst. Dit is van maandag tot en met vrijdag van 16 tot 22 uur en op zondag van 7 tot 22 uur. Je staat stand-by en kan gebeld worden.
En niet onbelangrijk: het kan voorkomen zo’n één à twee keer per jaar dat je naar het buitenland moet of verder bij Katwijk vandaan.

Vacatureadvertenties bekijken »

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top