LabelPro

Over ons

LabelPro is uw fullcolour specialist op het gebied van etikettenprinters. We hebben een uitlopend programma van de beste printers die er beschikbaar zijn. En door onze jaren lange ervaring bij etikettendrukkers zijn we ook in staat specifieke oplossingen te vinden. U kunt hierbij denken aan 100% inspectie, duolabels, UV-coating, Lamineren, snijden, stansen, flexibele verpakkingen, banderol en nog veel meer. Maar voor ons zijn alle etiketten speciaal en we zullen u altijd van een eerlijk advies voorzien. Dus wat zijn de voordelen maar ook wat zijn de nadelen. En hebt u eenmaal uw printer in gebruik? Ook dan staan wij klaar voor ondersteuning met het printen van uw etiket.
Uiteraard maken wij ook blanco etiketten in diverse maten en materialen. We hebben een breed assortiment tot uw beschikking.
Van een eenvoudige fullcolour etikettenprinter tot een complete oplossing met in-line lamineren en semi-rotatief stansen. Het is allemaal mogelijk.
Print wat u wilt, wanneer u wilt!
Neem contact met ons op via info@labelpro.nl of tel. 0031 (0)10 521 7911

Gemarkeerd product

Products

Vacatures

Neem contact met ons op

Scroll naar top

Registreer je nu voor Empack Den Bosch 2023

Bezoek jij op 5 & 6 april 2023 het #1 jaarlijkse ontmoetingsmoment voor de hele Nederlandse verpakkingscommunity? Beleef de verpakkingsmachines en -technologieën van dichtbij, spreek al je vakgenoten en ben in één keer weer helemaal op de hoogte van alle ontwikkelingen uit de markt.

Registreer je nu gratis voor de grootste verpakkingsbeurs van de Benelux.