Bosgraaf Food- & Hygiëne Techniek

Over ons

Bosgraaf Food & Hygiënetechniek is leverancier en specialist in RVS bedrijfsinrichtingen voor de voedingssector.

De geschiktheid, het gebruik en de levensduur van machines, apparatuur en installaties voor de voedselverwerkende industrie worden in hoofdzaak bepaald door het ontwerp, de constructie en de materiaalkeuze. De strenge normen en wetgeving omtrent de hygiëne, waaraan bedrijven in de voedselverwerkende en – producerende industrie moeten voldoen, vormen de basis voor onze producten en materiaalkeuzes.

Wij leveren producten met toegevoegde waarde, die dankzij beter doordachte ontwerpen en constructies echter niet a priori duurder hoeven te zijn. Door onze ervaring in roestvast staal hanteren wij een onderscheidende aanpak. Door onze meer dan 20 jaar ervaring, gaan wij een stap verder als het gaat om klant specifieke oplossingen. U bent hierdoor niet alleen voor de standaard materialen bij ons aan het juiste adres, maar ook voor maatwerk zijn wij voor u de aangewezen partner. Mocht u dus op zoek zijn naar een specifiek product welke niet in onze catalogus of op onze website staat, neem dan gerust contact met ons op.

Als totaalleverancier heeft u één aanspreekpartner als het gaat om RVS bedrijfsinrichtingen en aangezien wij een bedrijf zijn met korte lijnen, een passie voor RVS en een oplossingsgerichte werkwijze, kunnen wij u snel en vakkundig van dienst zijn.

Gemarkeerd product

Products

Nieuws

Vacatures

Neem contact met ons op

Scroll naar top