Bosgraaf Food- & Hygiëne Techniek
Bosgraaf Food- & Hygiëne Techniek

Bosgraaf Food- & Hygiëne Techniek

Over ons

Bosgraaf Food & Hygiënetechniek is leverancier en specialist in RVS bedrijfsinrichtingen voor de voedingssector.

De geschiktheid, het gebruik en de levensduur van machines, apparatuur en installaties voor de voedselverwerkende industrie worden in hoofdzaak bepaald door het ontwerp, de constructie en de materiaalkeuze. De strenge normen en wetgeving omtrent de hygiëne, waaraan bedrijven in de voedselverwerkende en – producerende industrie moeten voldoen, vormen de basis voor onze producten en materiaalkeuzes.

Wij leveren producten met toegevoegde waarde, die dankzij beter doordachte ontwerpen en constructies echter niet a priori duurder hoeven te zijn. Door onze ervaring in roestvast staal hanteren wij een onderscheidende aanpak. Door onze meer dan 20 jaar ervaring, gaan wij een stap verder als het gaat om klant specifieke oplossingen. U bent hierdoor niet alleen voor de standaard materialen bij ons aan het juiste adres, maar ook voor maatwerk zijn wij voor u de aangewezen partner. Mocht u dus op zoek zijn naar een specifiek product welke niet in onze catalogus of op onze website staat, neem dan gerust contact met ons op.

Als totaalleverancier heeft u één aanspreekpartner als het gaat om RVS bedrijfsinrichtingen en aangezien wij een bedrijf zijn met korte lijnen, een passie voor RVS en een oplossingsgerichte werkwijze, kunnen wij u snel en vakkundig van dienst zijn.

Producten

Nieuws

Vacatures

Accountmanager

Als accountmanager ga je op zoek naar nieuwe klanten, prospects en afzetgebieden voor ons uitgebreid productportfolio en een onlangs gelanceerd revolutionair product. Je zal dagelijks gaan sparren met de (commercieel) directeur over verkoop, omzet en de markt. Voor deze baan krijg je veel vrijheid in hoe je jouw sales wilt organiseren en omzetten in de praktijk. Je gaat een belangrijke rol spelen voor ons bedrijf en we zien je als een onmisbare schakel voor ons bedrijf. Je doet ertoe, je draagt bij aan de organisatie en de omzet. Je gevoel voor kansen en verkoop is het belangrijkst, techniek leren we je wel bij. Je bent deels werkzaam op kantoor ter ondersteuning van het verkoopteam, maar je zit voornamelijk op de weg. Uiteraard stellen we je alle middelen ter beschikking om jouw rol te laten slagen. Je zult nauw samenwerken met een collega in de binnendienst die aan jou gekoppeld wordt.

Vacatureadvertenties bekijken »

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top