Wiredworkers

Wiredworkers

Over ons

WiredWorkers helpt sneller, slimmer, efficiënter en kosteneffectiever te produceren door saaie, eentonige of gevaarlijke taken te automatiseren met collaboratieve robots (cobots). Cobots zijn de nieuwste technologie in robotica en hebben de wereld van automatisering drastisch veranderd.

Ons doel is om productieprocessen te optimaliseren door optimaal gebruik te maken van de kwaliteiten van werknemers. Door saaie, monotone of gevaarlijke processen te automatiseren, krijgen productiemedewerkers meer ruimte voor creativiteit, oplossingsgericht denken en initiatief.

Nieuws

WiredWorkers hosts Bin Picking Demo Week

WiredWorkers organiseert Bin Picking Demoweek

WiredWorkers organiseert van 26 februari tot en met 1 maart 2024 de Bin Picking Demoweek. Tijdens deze week kunnen geïnteresseerde bedrijven een 1-op-1 demo bijwonen van een geautomatiseerde bin picking opstelling met een collaboratieve robot.

Lees meer »

Vacatures

Mechatronica Engineer

Het bouwen van klantspecifieke oplossingen. Het programmeren van en installeren van collaboratieve robots. Klanten helpen met het optimaliseren van processen en het verhogen van hun productiviteit. Een greep uit de activiteiten die horen bij de veelzijdige functie van Mechatronica Engineer bij WiredWorkers.

Vacatureadvertenties bekijken »

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top