Ishida Europe BV

Ishida Europe BV

Over ons

Ishida Europe is een marktleider op het gebied van ontwerp, productie en installatie van complete weeg- en verpakkingslijnen voor de levensmiddelenindustrie.

Ishida Europe is op de hoogte van en begrijpt de uitdagingen waarvoor producenten zich telkens weer geplaatst zien en gebruikt zijn unieke expertise en ervaring om geavanceerde geautomatiseerde systemen te ontwikkelen voor het wegen, verpakken, de kwaliteitscontrole en het verwerken van levensmiddelen.

Deze maatoplossingen zorgen voor optimale resultaten op verpakkingslijnen en leveren aanzienlijke kostenbesparingen en bedrijfsvoordelen op voor alle takken van de industrie.

Ishida Europe staat bekend als vernieuwer en streeft continu naar technische verbeteringen, uiteenlopend van de productreeks van multiheadwegers en X-ray inspectiesystemen tot de QX-1100 snelle, dubbelbaans traysealer.

Het internationale ondersteuningsnetwerk zorgt ervoor dat er wereldwijd advies en expertise op het gebied van projectbeheer beschikbaar is.

Het hoofdkwartier bevindt zich in Birmingham, Verenigd Koninkrijk. Ishida Europe heeft verder vier vestigingen op het vasteland van Europa, één in de Verenigde Arabische Emiraten en één in Zuid-Afrika.

Ishida Europe is een dochtermaatschappij van Ishida Co. Ltd in Japan.

Nieuws

HULP VAN ISHIDA WERPT ZIJN VRUCHTEN AF

Snelste multiheadweger en verpakkingslijn in Europa helpen de productie van vruchtensnacks ingrijpend te veranderen

Het projectteam van Ishida Europe heeft met behulp van een bedrijfsklare oplossing een verpakkingslijn met multiheadwegers ontwikkeld die

Lees meer »

Vacatures

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top