GKS Packaging bv

Over ons

Inventive simplicity

GKS Packaging biedt een uitgebreide lijn verticale vorm-, vul- en sluitmachines en complete weeg- en verpakkingslijnen die volledig in eigen huis ontwikkeld, ontworpen en gebouwd worden en werkt met een mondiaal omvangrijk dealernetwerk van bedrijven die lokale verkoop en after-sales service verzorgen. Zij hebben per marktsegment een diepgaande kennis van uw specifieke verpakkingsuitdaging, dus praat u lokaal altijd met vakinhoudelijke specialisten.

GKS Packaging bouwt uiteraard alle machines op basis van de geldende machinerichtlijnen en zoveel mogelijk in Hygienic Design, zoals beschreven door EHEDG.

GKS Packaging werkt met een heldere visie en doelstellingen aan de toekomst daarbij koersend op de implementatie van nieuwe technische ontwikkelingen en verdere optimalisering van productieprocessen en bedrijfsvoering. Het gedreven team van product engineers monitort continu welke innovaties wellicht voor de klanten van belang zijn en u kunt ervan verzekerd zijn dat uw verpakkingsmachines dan ook altijd aan de laatste allerhoogste innovatieve standaarden voldoen, nu en in de toekomst.

Gemarkeerd product

Products

Vacatures

Neem contact met ons op

Scroll naar top