Audion Packaging Machines

Over ons

Audion Packaging Machines – Nederlandse Producent van verpakkingsmachines. Opgericht in 1947, gespecialiseerd in het ontwikkelen van machines voor het hoogwaardig verpakken van goederen. Onze machines worden verkocht en toegepast in 100 landen. Van medicijnen, onderdelen voor de industrie tot versproducten: wij verpakken alles.
Dat doen we met een ongekende en unieke aanpak. Wij ontwikkelen en ontwerpen onze machines zelf, zodat we het beste resultaat voor onze klanten kunnen leveren. Het kenmerkende en fraaie design met glad afgewerkte oppervlakten en ronde hoeken, zorgt voor beduidend minder afval, optimale hygiëne en efficiency in het verwerkingsproces. Onze eigen R&D zorgt voor een naadloze aansluiting bij trends en ontwikkelingen in de markt. Wij leveren hiermee niet alleen een uitstekend en eigentijds product op, maar zorgen met onze service, beheer en onderhoud voor een totaaloplossing. Van industrie tot retail, van standaard seriematige oplossingen tot maatwerk, vandaag en morgen.

Gemarkeerd product

Vacatures

Neem contact met ons op

Scroll naar top

Registreer je nu voor Empack Den Bosch 2023

Bezoek jij op 5 & 6 april 2023 het #1 jaarlijkse ontmoetingsmoment voor de hele Nederlandse verpakkingscommunity? Beleef de verpakkingsmachines en -technologieën van dichtbij, spreek al je vakgenoten en ben in één keer weer helemaal op de hoogte van alle ontwikkelingen uit de markt.

Registreer je nu gratis voor de grootste verpakkingsbeurs van de Benelux.