ATS Tanner Banding Systems

ATS Tanner Banding Systems

Over ons

Marktleidende partner voor transport- en eindverpakkingsoplossingen.

In de zes kernmarkten Graphics, Food, Manufacturing, Logistics, Pharma en Merchandising overtuigt de groep met haar hoge probleemoplossende competentie op het gebied van eind- en transportverpakkingen. Als klant krijgt u uit één hand een gekwalificeerd advies over uw project,een precies voor de taak geschikte machine en hoogwaardig verbruiksmateriaal met een enorm uitgebreid assortiment.

De ATS-Tanner Group opereert internationaal met de sleuteltechnologie van het banderolleren: het met zachte verpakkingsband bundelen van producten. Het hoofdkantoor in Zwitserland, de dochterondernemingen in Duitsland, Nederland, Spanje, Canada, Frankrijk, Polen en Engeland en ongeveer 40 landenvertegenwoordigers zorgen ervoor dat we wereldwijd vertegenwoordigd zijn. Als ervaren systeemleverancier lossen wij elk banderolleerprobleem op, tot en met de ontwikkeling en integratie van volautomatische banderolleersystemen in de productielijnen van onze klanten.

Als onderdeel van de internationaal actieve ATS-Tanner Group hebben we een praktisch wereldwijde schat aan contacten en ervaring die ons in staat stelt om buitengewone oplossingen te bieden. Meer informatie vindt u op de websites van onze dochterondernemingen Tanner & Co. AG en BFT Produktions AG.

Al met al zijn we voor onze klanten een flexibele, betrouwbare en kostenbewuste partner, die per geval de beste verpakkingsoplossing implementeert – ook voor u?

Nieuws

Vacatures

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top