Nieuws

Succesvolle ontbijtsessie op 5 december

EasyGo Workshop

Op donderdagochtend 5 december heetten we onze exposanten en partners van harte welkom in het vernieuwde congrescentrum Next Level van Evenementenhal Gorinchem. Tijdens deze ontbijtsessie werd men meegenomen in alle nieuwe initiatieven en veranderingen die hen te wachten staan tijdens Empack 2020 in Utrecht.

Thema's en features

Naast een ontbijt was er op donderdagochtend 5 december een introductie van de initiatieven Empack Towards Zero Waste, Start-ups Launchpad, Kitchen of Materials, Brightlands Innovation Hub, Studenten Packathon, Verpakkend Ontbijtnieuws en kennistheaters, was er een toelichting over de optimalisatieslag op het gebied van logistiek en concept, gaf A-booth een rondleiding langs de nieuwe standbouwconcepten en was er natuurlijk gelegenheid tot netwerken.

Ambitie

Easyfairs heeft samen met Jaarbeurs Utrecht een nadrukkelijke ambitie om de op- en afbouw van Empack zo soepel mogelijk te laten verlopen. Daarom zijn een aantal maatregelen genomen en heeft Easyfairs haar samenwerking met logistiek partner Valverde uitgebreid. Dit alles moet voor de exposanten resulteren in een prettige start van een succesvolle deelname aan Empack 2020 in Utrecht.

Deel dit bericht:

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Scroll naar top