Jaarbeurs Utrecht, Jaarbeursplein, 3521 AL Utrecht

Packaging start-up launchpad

Ben jij een startende ondernemer?

Empack is het ideale moment om een innovatieve oplossing een gezicht te geven in de verpakkingsindustrie. De Packaging Start-Up Launchpad is bedoeld voor ondernemingen die korter dan 2 jaar actief zijn in de verpakkingsindustrie. Tegen een geringe investering wordt de nieuwe dienstverlening of het innovatieve product op een prominente plaats onder de aandacht gebracht bij directeur/eigenaren, verpakkingsmanagers, inkopers, technisch managers en logistieke professionals.

Deelnemende start-ups

NEDTEQ gelooft dat innovatie en creatieve oplossingen voortkomen uit het combineren van kennis, huidige technologieën en 40 eenvoudige richtlijnen. NEDTEQ is een jong internationaal opererend bedrijf dat oplossingen biedt voor elk productieproces of product.

BOXID is een jonge vooruitstrevende onderneming die vanuit Enschede de verpakkingswereld wil veranderen. Verpakkingen beschermen wat u liefhebt. Ze omarmen wat u waardevol vindt. Ze zijn een verlengstuk van uw merkidentiteit en uw verhaal. Maar een bedrukte doos voegt ook meerwaarde toe en een stuk beleving. Een mooie doos maakt een product beter verkoopbaar en het verrassingselement bij het openen van een mooie verpakking levert een unieke beleving op.

Succesformule

Deelname aan het Start-up Launchpad leidt direct tot concrete voordelen. Lees hieronder meer daarover.

Start-up Award

Deelname levert je als start-up extra publiciteit op zowel voor, tijdens als na het event. Introduceer jouw innovatieve oplossing aan bezoekers en informeer hen over de voordelen. Een gerenommeerde jury uit de verpakkingsindustrie zal jouw innovatie/product/dienst beoordelen. Overtuig jij de jury en ga jij naar huis met de Start-up Award 2020?

 

Prominente locatie

De Packaging Start-up Launchpad bevindt zich op een centrale locatie nabij het grootste cateringpunt van Empack. 

Empack_Launchpad icoontjes2

Netwerkbijeenkomst

Tijdens de netwerkborrel kun je interessante nieuwe contacten opdoen en kun je genieten van een hapje en drankje.

Leads verzamelen

Het EasyGo Leadspakket maakt het je extra makkelijk om in contact te komen met kwalitatieve leads. Profiteer van online exposure en de Smart Badge technologie.

Empack_Launchpad icoontjes3

Deelname is 'Easy'

Voor slechts €1.499,- wordt een compleet pakket aangeboden waarbij je profiteert van alle faciliteiten van de beurs. Deelname is inclusief:

.

  • 6 m2 stand met standaard standbouw
  • Tapijt en twee lichtspots
  • 1 KW electra aansluiting (220V)
  • Meubelpakket met 2 stoelen en een tafel
  • EasyGo Leads pakket
  • Koffie en thee
  • WiFi

Ben jij de Start-up die wij zoeken?

Neem voor meer informatie over deelname aan de Packaging Start-up Launchpad contact op met Ben van der Grind

 of

1

BEN VAN DER GRIND

Account Manager
+31 (0)183 – 680 650
Ben.vandergrind@easyfairs.com

Scroll naar top