thema: Kitchen of materials

Kitchen of materials

Zonder materiaal, geen verpakking. Maar hoe kiest u het juiste materiaal en zorgt u voor zo min mogelijk milieu-impact? Hoe gaat u duurzaam om met het gebruik van grondstoffen?

Om het juiste materiaal te kiezen moet u precies weten welke eisen er aan het materiaal worden gesteld. Hierbij spelen het te verpakken product, het verpakkingsproces, de eindgebruiker/consument en de locatie waar de productverpakkingscombinatie wordt gebruikt een belangrijke rol. Als je deze factoren goed analyseert, ontstaat een programma van eisen en wensen als basis voor de selectie van verpakkingsmaterialen.

 

Empack 2020 Kitchen of Materials

De interactieve setting van de ‘Kitchen of Materials’ biedt voornamelijk praktische handvaten waar verpakkingsmanagers direct mee aan de slag kunnen. Leveranciers van materialen voor primaire, secundaire en tertiaire verpakkingen zoals bijv. kunststof, rubber, karton, papier, metaal en glas staan hier in het middelpunt. Afnemers van verpakkingsmateriaal komen een kijkje in deze keuken nemen om geïnspireerd en geadviseerd te worden bij hun materiaalkeuze.

Binnenkort geven we hierover een uitgebreide update wat we hierbinnen nog meer bieden.

 

Wilt u benadrukken dat u een vooraanstaande aanbieder bent van verpakkingsmateriaal? Dan mag u niet ontbreken tijdens Empack 2020. In drie dagen brengt u uw oplossingen onder de aandacht bij een zeer doelgericht publiek. Meer informatie?