Jaarbeurs Utrecht, Jaarbeursplein, 3521 AL Utrecht

THEMA: KITCHEN OF MATERIALS

Kitchen of Materials is powered by People of Tomorrow

Kitchen of materials

Zonder materiaal, geen verpakking. Maar hoe kiest u het juiste materiaal en zorgt u voor zo min mogelijk milieu-impact? Hoe gaat u duurzaam om met het gebruik van grondstoffen?

Een nieuw onderdeel van Empack 2020 in de Kitchen of Materials. De interactieve setting van de ‘Kitchen of Materials’ biedt voornamelijk praktische handvaten waar verpakkingsmanagers direct mee aan de slag kunnen. Leveranciers van materialen voor primaire, secundaire en tertiaire verpakkingen zoals bijv. kunststof, rubber, karton, papier, metaal en glas staan hier in het middelpunt. Afnemers van verpakkingsmateriaal komen een kijkje in deze keuken nemen om geïnspireerd en geadviseerd te worden bij hun materiaalkeuze.

 


Even voorstellen...

Simone en Jens zijn twee gepassioneerde ondernemers met een groen hart. Met de een gespecialiseerd in verpakkingen en de andere in voeding werken ze samen aan een beter morgen. De wereld om ons heen is aan het veranderen, we zitten in een transitie. Verandering is niet makkelijk, maar door samen stappen te zetten kunnen we een groot verschil maken. Wij zetten onze kennis in over producten, materialen en design om bedrijven te helpen.

En dat doen we samen met Empack, want dit is de plek waar de verpakkingenwereld samenkomt. Onafhankelijk werken we met Empack samen om u als bezoeker meer te vertellen over materialen en u antwoorden te bieden op uw vragen. Smaakt dat naar meer? Kom ons dan bezoeken in de Kitchen of Materials tijdens Empack 2020!

Simone & Jens People of Tomorrow

Simone Lips & Jens Visser

“Wij zetten ons in voor een beter en schoner morgen. Dit doen wij voor de mensen van morgen, dat ben jij, maar ook voor de mensen die pas over 100 jaar geboren worden’’.


Programma

 

Onafhankelijk materiaal advies        09:00 – 11:00 uur

Workshop Materiaal                           11:00  – 12:00 uur

Onafhankelijk materiaal advies        12:00 – 17:00 uur

 


Workshop

Het centrale punt van deze ruimte is de keuken. Aan het keukenblok vindt iedere dag een workshop plaats, de materialen die hierin behandeld worden zijn: kunststof, papier en karton, glas en metaal. Bij deze workshops wordt per materiaal een andere expert uitgenodigd om de inhoudelijke kennis hierop los te laten.

 


Expositie

People of Tomorrow zorgt ervoor dat de keuken aangekleed wordt met ‘verpakkingsingrediënten’ van de materialen die tijdens de workshops gegeven wordt. Denk hierbij aan de plastic granulaten, snippers en samples van de materialen.


Scroll naar top