Weber Benelux BV

Product delen:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Beschrijving

Meer rendement, meer gebruiksgemak en lagere snijverliezen: met de Weber vormpersen wePRESS kunnen producten zoals streaky bacon, back bacon, rauwe ham, spek en vers vlees perfect gevormd worden. Dankzij de intelligente, servo-aangedreven Weber DynaForm perstechnologie worden de producten gecontroleerd maar toch krachtig gevormd. De producten worden van alle kanten gelijkmatig en volledig gevormd volgens de gewenste afmetingen in lengte, breedte en hoogte.

Productspecifieke persvolgorden zorgen voor een perfecte vormgeving, wat leidt tot een uitstekend snijresultaat in de volgende verwerkingsstap en verhoogt zo de opbrengst aanzienlijk. Met name bij de verwerking van ongelijkmatige natuurproducten kan de productvoorbereiding door middel van vorm persen de doorslaggevende processtap zijn. Afhankelijk van uw eisen en toepassingen heeft u de keuze uit de volgende wePRESS-varianten.

Weber wePRESS 5300: zacht en behoedzaam persen met een hoog vermogen. Deze variant van de Weber-vormpers is speciaal ontwikkeld voor diepgevroren en niet diepgevroren producten en is dan ook de perfecte keuze voor bijvoorbeeld vers vleestoepassingen.

Weber wePRESS 5500: de wePRESS 5500 wordt gekenmerkt door krachtig, maar tegelijkertijd behoedzaam persen. Daarmee is dit de ideale oplossing voor diepgevroren, gepekelde en gerookte producten zoals allerlei soorten rauwe ham.

Weber wePRESS 5700: licht bevroren of diepgevroren: deze krachtige oplossing combineert een hoog vermogen met een krachtige persing en haalt bij alle toepassingen voor bacon en rauwe ham uitstekende resultaten.

Contactinformatie

Stuur ons een bericht