NIEUWS

Welke pitch gaat er dit jaar vandoor met de Circular Product Award 2024 op Empack?

De verpakkingsindustrie is volop in beweging, met een sterkere focus dan ooit op duurzamere oplossingen. Het is het perfecte moment om in actie te komen. We zien in het nieuws tal van duurzame initiatieven die worden gepresenteerd. Om jou als verpakkingsprofessional bij te praten over deze innovaties, organiseren wij de tweede editie van Pitch Your Product tijdens Empack Gorinchem. Deze keer staat het thema in het teken van circulariteit en wordt geleid door Cradle to Cradle, Kennisinstituut voor Duurzaam Verpakken en Green Serendipity.

Bedrijven krijgen op woensdag 10 april de kans om het meest Circulaire Product van 2024 te pitchen en maken daarbij kans op de ‘Circular Product Award 2024’. Als bezoeker kan je deze pitches volgen op het Pitch-Pack-Plein; volg de meest duurzame verpakkingsideeën en leer meer over certificeringen in duurzaamheid.

Het programma op woensdag 11 april van 11.00 – 16.00 uur op het Pitch-Pack-Plein ziet er als volgt uit:

11.00 uur – Start programma Pitch Your Circular Product met aankondiging vanuit juryleden Charles van Reij (Cradle to Cradle), Chris Bruijnes (KIDV) en Caroli Buitenhuis (Green Serendipity).

11.10 – 12.30 uur – Pitchronde 1:

Pitch ‘LOOPOS Herbruikbaar Display’ van HB RTS, gepresenteerd door Floor de Huu, Marketing Coördinator bij HB RTS.

Pitch ‘NextCycle IML – De volgende generatie IML’ van MCC Verstraete, voorgesteld door Evie Vens, Partner en Brand Owner Manager bij MCC Verstraete.

Pitch ‘De Herbruikbare toekomst van glazen verpakkingen’ van PAKT B.V., door Thijs Wester, Co-Founder PAKT B.V.

12.30 – 13.00 uur – Pauze

13.00 – 15.00 uur – Pitchronde 2:

Pitch ‘Bagasse brew – van grond tot groei’ van Reco2Bio, geleid door Dirk Wens, Managing Director bij Reco2Bio.

Pitch ‘PLA-Premium, geavanceerd bioplastic om de eigenschappen van virgin PLA te verbeteren en een PLA zonder grenzen te bereiken’ van ADBioplastics, door Javier Yus Santana, Marketing & Communicatie bij ADBioplastics.

Pitch ‘Vervang plastic met papieren bubbels’ van Jagannath Polymers Pvt Ltd, door Piyush Sigal, CEO bij Jagannath Polymers Pvt Ltd.

Pitch ‘Verpakken in schimmels? Absoluut!’ van Grown bio BV, gepresenteerd door Jan Berbee, CEO bij Grown Bio BV.

Pitch ‘Corrugated cardboard pallet ixs-pal’ van Karimov GmbH door Robert Karimov, CEO bij Karimov GmbH.

15.30 uur – Uitreiking ‘Circular Product Award 2024’ @Pitch-Pack-Plein, door juryleden Charles van Reij (Cradle to Cradle), Chris Bruijnes (KIDV) en Caroli Buitenhuis (Green Serendipity).

Empack Gorinchem belooft een spannende dag te worden vol innovatieve en duurzame oplossingen. Welke pitch zal de jury overtuigen en met de prestigieuze Circular Product Award 2024 naar huis gaan? Kom het zelf ontdekken op 11 april op het Pitch-Pack-Plein!

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nieuwsbrief

Altijd op de hoogte zijn van het laatste nieuws rondom Empack? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.

Bezoeken?

Ben je geïnteresseerd om de grootste verpakkingsbeurs van de Benelux bezoeken? Klik hieronder voor meer informatie over Empack op 9, 10 & 11 april 2024. 

Deel dit bericht:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Scroll naar top