NIEUWS

Teamfoto empack 2024

Vacature: Marketing Project Manager

Ontdek de creatieve wereld van print, kom alles te weten over verpakkingen en laat je inspireren door ambachtelijk vakmanschap.

Wij zijn op zoek naar een Marketing Project Manager binnen ons verpakkingscluster die een coördinerende rol op zich kan nemen en de verbindende schakel is tussen de content marketeers en sales collega’s.

Functie: Marketing Project Manager – Events verpakkingssector (32-38 uur – HBO/WO)

Als Marketing Project Manager ben je zowel analytisch als creatief en vind je het leuk om te netwerken. Een absolute must voor deze rol is dat je goed kunt plannen, maar ook flexibel bent en de juiste prioriteiten kunt stellen. Je hebt veel contact met de deelnemers van onze beurzen om samen met hen het maximale uit hun beursdeelname te halen. Daarnaast denk je mee over de verschillende doelgroepen die we aanspreken met onze communicatiekanalen en welke kanalen we hiervoor het beste kunnen inzetten. Zo ben jij als Marketing Project Manager o.a. verantwoordelijk voor de communicatie met de exposanten, huisstijlen, het mediaplan, websites en het signingplan.

Daarnaast vragen we je om onderzoek te doen, zodat jij de juiste behoeften van onze doelgroepen kunt vertalen naar een marketing- en communicatiestrategie. Jouw expertise zet je in gedurende de voorbereiding van het event, maar ook in de operationele uitrol van het event speel jij een grote rol. Dit alles doe je samen in een team die ervan houdt om elkaar uit te dagen en samen successen te vieren. Daar doen we het tenslotte voor!

Beurzen portfolio

De synergie binnen ons cluster is de ‘verpakking’; het printen van een verpakking versus het maken van de verpakking. Welke machines heb je hiervoor nodig? Dit zie je o.a. op EmpackPackaging Innovations gaat dan weer over het design van de verpakking. Visualize Expo is de beurs in Nederland waar toeleveranciers hun nieuwste technologieën laten zien op het gebied van printers. Denk aan je printer thuis, maar dan 500 keer zo groot! Een beetje een vreemde eend binnen ons cluster, maar toch ook weer niet, is Bakkersvak & IJs-Vak. De beurs voor de ambachtelijke bakker en ijsbereider. Zij hebben tenslotte ook verpakkingen nodig, zodat jij het brood wat je koopt ook mee naar huis kunt nemen.

Wij vragen:

 • Een afgeronde HBO-opleiding, aangevuld met relevante werkervaring (2-4 jaar)
 • Goede uitdrukkingsvaardigheid in het Nederlands en Engels
 • Creatief en innovatief denkvermogen
 • Interesse in de wereld van de evenementenindustrie.

Wij bieden:

 • Je werkt bij één van de grootste en leukste vakbeursorganisatoren van Nederland
 • Je krijgt van ons een marktconform salaris;
 • Naast je salaris hebben we ook nog een interessante commissieregeling
 • Flexibele werktijden en mogelijkheid om thuis te werken
 • 25 vakantiedagen op basis van 38 uur;
 • Een aantrekkelijke pensioenregeling voor later;
 • Veel ruimte voor eigen inbreng, heb je een tof idee? Bring it on!;
 • Persoonlijke ontwikkeling vinden we belangrijk. Met ons eigen Online Academy kennisprogramma blijf je jezelf ontwikkelen;
 • Een informele en fijne werksfeer;
 • Legendarische bedrijfsuitjes

INteresse?

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nieuwsbrief

Altijd op de hoogte zijn van het laatste nieuws rondom Empack? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.

Bezoeken?

Ben je geïnteresseerd om de grootste verpakkingsbeurs van de Benelux bezoeken? Klik hieronder voor meer informatie over Empack op 9, 10 & 11 april 2024. 

Deel dit bericht:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Scroll naar top