NIEUWS

The Circle – de snelste weg naar een circulair industrieel pad

In een tijd waarin duurzaamheid steeds meer de norm wordt en bedrijven streven naar innovatieve oplossingen om milieubewuster te opereren, komt Willy Naessens met een baanbrekend concept: The Circle. Tijdens Empack 2024 Heeft Willy Naessens dit nieuwe concept en daarmee de stap in de toekomst van beton bouw belicht. The Circle streeft naar een duurzaam en circulair bouwproces, zonder schadelijke emissies en waarbij alle gebruikte producten later hergebruikt kunnen worden.

Met 100 bouwstenen oneindig veel mogelijkheden

Met The Circle tilt Willy Naessens circulariteit naar een hoger niveau. Door het gebruik van modulaire bouwstenen is 70% van alle elementen herbruikbaar voor volgende bouwprojecten en 25% van de elementen zijn volledig recyclebaar. Er gaat dus bijna niks verloren en de emissies die normaal gesproken vrijkomen met het einde van de levensduur (zoals bijvoorbeeld slopen) blijft tot een minimum beperkt. Dit is een groot verschil met de traditionele bouw. De bouwstenen hebben een hoge isolatiewaarde en worden ook geproduceerd en geïnstalleerd door gecertificeerde CO2-neutrale bedrijven.

Door onder andere het gebruik van vaste elementen lukt het om razendsnel van eerste idee tot een definitief ontwerp te komen. Samen met Willy Naessens ontwerp je binnen 2 uur jouw industrieel pand met een realtime indicatie van je totale investering.

Meer lezen over The Circle? Bekijk hieronder de presentatie voor meer informatie.

Over Willy Naessens

Willy Naessens is al jarenlang een begrip in de bouwsector. Ondanks dat het een multinational bedrijf is heeft het een hart van een familiebedrijf. Met hun unieke werkwijzen en eigen prefab beton concept ontzorgen ze de klant van begin tot eind. Ze zijn gespecialiseerd in het bouwen van bedrijfshuisvestigingen en zwembaden in prefab beton.

Aankomende editie van Empack vind je Willy Naessens ook op de beurs, dit keer met een stand! Empack 2025 wordt tegelijkertijd met Packaging Innovations georganiseerd op 2 & 3 april 2025 in Brabanthallen Den Bosch.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nieuwsbrief

Altijd op de hoogte zijn van het laatste nieuws rondom Empack? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.

Bezoeken?

Ben je geïnteresseerd om de grootste verpakkingsbeurs van de Benelux bezoeken? Klik hieronder voor meer informatie over Empack op 9, 10 & 11 april 2024. 

Deel dit bericht:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Scroll naar top