NIEUWS

aroja xorfex logo

PERSBERICHT | Samenwerking Aroja Xorfex en Empack voor innovatieve verpakkingen

DEN BOSCH – De verpakkingsbeurs Empack slaat de handen ineen met Aroja Xorfex – een leider in de ontwikkeling en levering van industriële digitale inkjetprintmachines, 3D-printers en speciale apparatuur met een geschiedenis. Het doel van de samenwerking is om de mogelijkheden van digitaal printen en (consumenten)verpakkingen op de kaart te zetten. De trend van unieke prints op (consumenten)verpakkingen leidt tot een groeiende vraag naar op maat gemaakte verpakkingen. Dat biedt volop kansen voor organisaties die hun afzetmarkt willen uitbreiden, zoals in de retailsector en de markt voor verpakkingen. Door krachten te bundelen, willen Empack en Aroja Xorfex de mogelijkheden van digitaal printen en (consumenten)verpakkingen over het voetlicht brengen.

De toekomst van print en verpakkingen

Aroja Xorfex biedt oplossingen als de digitale inkjetprinttechnologie voor het printen op grootformaat panelen, roterende objecten, stickers, etiketten en speciale op maat gemaakte oplossingen voor klanten over de hele wereld. Het bedrijf is gecertificeerd volgens ISO 9001 voor onderzoek en ontwikkeling, productie en onderhoud van apparatuur. Het afgelopen jaar heeft Aroja Xorfex aan veel projecten gewerkt en een daarvan is een drukmachine die ontworpen is om blikjes op te drukken, en gelijktijdig ook bekers te bedrukken. “Deze volledige geautomatiseerde en snelle printtechnologie is enorm innovatief in de print- en verpakkingsindustrie en dit tentoonstellen we graag op Empack 2023”, aldus Sharon Haans, Content Coördinator bij Empack.

Aroja Xorfex op Empack

Voor iedere bezoeker op Empack worden spectaculair bedrukte frisdrankblikken van Aroja Xorfex uitgedeeld. Door middel van de Digital Print Technology met roterende objecten is het mogelijk om verschillende kleuren en effecten te gebruiken, zoals de metallic look of spectaculaire 3D-effecten. De Digital Print Technology van Aroja Xorfex past goed bij het concept en deze editie van Empack. Bezoekers krijgen deze prints te zien én mee naar huis als goodie na afloop van een beursbezoek. “Dit is een enorm feestelijke afsluiter tijdens de 20e editie van Empack. Met deze goodie kunnen we bezoekers bewustmaken van de toegevoegde waarde van de digitale inkjetprinttechnologie ten opzichte van traditionele productietechnieken. Denk aan de mogelijkheid voor personalisatie, het produceren van enkele stuks en het creëren van maatwerk tegen een interessante prijs”, aldus Haans. Voor bezoekers die extra informatie op willen doen over de nieuwste printtechnieken, Aroja Xorfex staat als exposant vertegenwoordigd op Empack bij stand 1.A21.

 

Breng een bezoek aan Empack

Empack wordt dit jaar gecombineerd met de vakbeurzen Packaging Innovations (PI) en
Automation4Packaging. Het Bossche beurscomplex Brabanthallen vormt op 5 en 6 april dus
het decor voor alle noviteiten op het gebied van materiaalgebruik, technologie,
consumentenverpakkingen, robotica en automatisering. Inschrijven kan gratis via www.empack.nl.

Empack en Packaging Innovations zijn op 5 en 6 april 2023 te bezoeken in de Brabanthallen ‘s-Hertogenbosch. Gratis registreren is nu mogelijk via www.empack.nl.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nieuwsbrief

Altijd op de hoogte zijn van het laatste nieuws rondom Empack? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.

Bezoeken?

Ben je geïnteresseerd om de grootste verpakkingsbeurs van de Benelux bezoeken? Klik hieronder voor meer informatie over Empack op 9, 10 & 11 april 2024. 

Deel dit bericht:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Scroll naar top