NIEUWS

Packaging Innovations als nieuw op Empack 2023

GORINCHEM – Innoveren, het zit in de naam. Na zeven edities als succesvol stand alone event ondergaat Packaging Innovations een strategische wijziging. Dit door nieuwe inzichten vanuit een veranderende verpakkingsindustrie en om te waarborgen dat Packaging Innovations een niet-te vergeten event blijft. Packaging Innovations vindt gelijktijdig plaats met verpakkingsbeurs Empack en vormen op 5 & 6 april 2023 in Brabanthallen ’s-Hertogenbosch het decor van het grootste en meest complete verpakkingsevent van de Benelux. 

Het sterke merk Packaging Innovations blijft intact en hiermee het enige event in Nederland welke zich uitsluitend richt op consumentenverpakkingen. Daarnaast blijft content key met (inter)nationale merkcases en verpakkingsinnovaties die een podium krijgen als ook de exclusieve uitstraling en natuurlijk het netwerken in stijl.

Waar ligt de focus op?

Nieuwe materialen of technieken voor verpakkingen, redesign, creativiteit, displays of instore activatie. Het zijn allemaal krachtige tools voor de positionering van een merk en waar je tevens al edities lang antwoord op krijgt tijdens Packaging Innovations. Het blijft doen waar het goed in is; het samenbrengen van leveranciers, innovatieve partners en beslissingsnemers om ideeën omtrent de functie en vorm van verpakkingen te delen. 

Waarom de samenwerking met Empack?

De bezoeker is de grote winnaar. Het unieke deelnemersveld van Packaging Innovations presenteert zich zoals voorgaande edities. Experts op het gebied van consumentenverpakkingen laten zien hoe je middels innovatieve verpakkingen als merk in een (online) schap uitblinkt. Empack sluit hier vanuit de nieuwste verpakkings- technologieën en machines naadloos op aan. De cohesie tussen de twee sterke verpakkingsevents wordt versterkt op het gebied van materialen, een belangrijk aspect binnen Packaging Innovations, één van de speerpunten van Empack. Hierdoor resulteert de samenwerking in één klap in een complete vertegenwoordiging van de verpakkingsindustrie.

In combinatie met een hoogwaardig kennisprogramma is Packaging Innovations een must attend event voor o.a. de brand owner, marketing manager, designer en inkoper. Misschien nog wel meer dan ooit. De samenwerking maakt het tegelijkertijd  voor meerdere functieprofielen binnen één organisatie interessant om inspiratie op te doen. Iedereen is welkom om inspiratie op te doen, waar trouwe bezoekers uit het verleden exclusief worden uitgenodigd als ambassadeurs.  

Packaging Innovations vindt plaats op 5 & 6 april 2023 tijdens Empack in Brabanthallen ’s-Hertogenbosch. 

Ga voor meer informatie naar de website of neem direct contact op met Rowdy van den Nieuwenhuizen, Head of Event, via Rowdy.vandenNieuwenhuizen@easyfairs.com  

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nieuwsbrief

Altijd op de hoogte zijn van het laatste nieuws rondom Empack? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.

Bezoeken?

Ben je geïnteresseerd om de grootste verpakkingsbeurs van de Benelux bezoeken? Klik hieronder voor meer informatie over Empack op 9, 10 & 11 april 2024. 

Deel dit bericht:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Scroll naar top