NIEUWS

NL Packaging Awards

NL Packaging Awards: nieuwe naam én vernieuwde website

Onze partner Management Media organiseert voor de zevende keer de Packaging Awards vanuit VerpakkingsManagement. Hoog tijd voor een vernieuwde website én een nieuwe naam. De onthulling hiervan vond plaats op 9 april tijdens Empack 2024 in Gorinchem.

De stap is gezet om de NL Packaging Awards een nieuwe naam te geven, wat voor de organisatie van VerpakkingsManagement een spannnede stap was. De nieuwe naam luidt officieel: VM Packaging Awards.

Vernieuwde website VM Packaging Awards

De website van de VM Packaging Awards heeft een grondige make-over gehad. Alle benodigde informatie en richtlijnen zijn overzichtelijk weergegeven. Met de lancering van de nieuwe website is ook de inschrijving voor de 2025-editie geopend. Tot 1 februari 2025 is het mogelijk om verpakkingen aan te melden voor deelname. Klik hier om te weten waar een verpakking aan moet voldoen. Dit wordt per categorie vermeld.

Publieksprijs 

De Publieksprijs is een nieuw element bij de VM Packaging Awards. Deze Industry Favorite Award geeft iedereen uit de industrie de kans om te stemmen op de genomineerde inzendingen in de diverse categorieën.

Uitreiking

De uitreiking van de VM Packaging Awards staat gepland voor 23 juni 2025 in het Singer Theater in Laren met als afsluiting een gezellige borrel, ideaal voor netwerken en teambuilding.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nieuwsbrief

Altijd op de hoogte zijn van het laatste nieuws rondom Empack? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.

Bezoeken?

Ben je geïnteresseerd om de grootste verpakkingsbeurs van de Benelux bezoeken? Klik hieronder voor meer informatie over Empack op 9, 10 & 11 april 2024. 

Deel dit bericht:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Scroll naar top