NIEUWS

Nieuwe elementen op Empack in Gorinchem

GORINCHEM – Met nog een paar uur op de klok te gaan, mag Empack eindelijk aftrappen in eigen huis, in Evenementenhal Gorinchem. Een andere locatie, 20% van het aantal exposanten is nieuw en er staat weer een verrassend kennisprogramma klaar met mooie namen en interessante sprekers. In dit persbericht worden alle elementen voor een succesvol bezoek nog eens even op een rijtje gezet.

Innovatieve oplossingen in de ‘Smart Packaging Gallery’

De naam zegt het al. In deze galerij op The Next Level (eerste etage) worden slimme producten en technologieën uit de verpakkingsindustrie tentoongesteld. ‘Het gaat hier niet om kortstondige nieuwe producten, maar om maar liefst 22 duurzame innovaties. Dit zijn de beloftes van de Smart Packaging Gallery’, zegt van den Nieuwenhuizen, Head of Content & MarCom bij Easyfairs. Revolutionaire technologieën en materialen die cruciaal zijn voor de toekomst van de verpakkingssector en die jou kunnen helpen om jouw uitdagingen succesvol aan te gaan.

De toekomst van packaging: houd jouw kennis op peil

‘Wie aan de top wil blijven, moet bijleren. Dinsdag 5 april trappen we om 11.00 uur groots af met topsprekers van Kamer van Koophandel, Kennisinstituut Duurzaam Verpakken (KIDV) en HelloFresh om jouw verpakkingsuitdagingen te tackelen’, aldus Rowdy van den Nieuwenhuizen. In de Partner Village, zijn onze partners Brightlands, KIDV, NRK Verpakkingen, Packadore Collective en HAS Hogeschool te vinden. Kom in gesprek met experts over de laatste trends, problemen en kansen voor jou als verpakkingsprofessional. De Quick Design Booth van HAS Hogeschool toont  oplossingen van verpakkingsuitdagingen anno nu. Met welke vernieuwende en duurzame verpakking ga jij de verpakkingswereld bestormen?

Haal het maximale uit jouw bezoek

Bekijk op empack.nl de deelnemerslijst. Wie wil jij bezoeken? Start op de begane grond om experts uit de verpakkingsindustrie te ontmoeten en ervaringen uit te wisselen. Vervolg je weg naar de eerste etage (The Next Level). Breng jouw kennis up-to-date door kennissessies te volgen in het theater én nieuwe innovaties te ontdekken in The Smart Packaging Gallery. Na afloop nog meer inspiratie opdoen? In het Netwerk Café kom je in contact met de belangrijkste spelers uit de verpakkingsindustrie.  Een creatieve en innovatieve hotspot die bruist van de energie. ‘Wij hebben enorm veel zin in weer een nieuwe editie van Empack’, aldus van den Nieuwenhuizen.

Bezoek jij Empack op 5, 6 en 7 april in Evenementenhal Gorinchem? Registreer je nu gratis via de website van Empack:
www.empack.nl.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nieuwsbrief

Altijd op de hoogte zijn van het laatste nieuws rondom Empack? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.

Bezoeken?

Ben je geïnteresseerd om de grootste verpakkingsbeurs van de Benelux bezoeken? Klik hieronder voor meer informatie over Empack op 9, 10 & 11 april 2024. 

Deel dit bericht:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Scroll naar top