Nieuws

Neem deel aan de EasyGo workshop

EasyGo Workshop

EasyGo is het digitale servicepakket dat zorgt voor meer bereik, zichtbaarheid en leads! Uit onze ervaring blijkt dat wanneer we samen kort de EasyGo tools doornemen, u een vliegende start maakt naar een succesvolle deelname. U kunt namelijk nu al enkele eenvoudige stappen nemen voor een optimaal resultaat.

In januari 2020 hebben we daarom vier momenten waarop we een EasyGo Workshop geven in Gorinchem: De workshop is bedoeld voor iedereen die daadwerkelijk aan de knoppen zit bij de voorbereiding van de beurs. U kunt zich voor de volgende data inschrijven: 8, 17, 22 of 30 januari 2020.

*Let op, er kunnen maximaal 36 deelnemers per workshop deelnemen. Schrijf u daarom snel in.

Wat houdt de workshop in?

U ontdekt in slechts anderhalf uur:

  • hoe u het maximale kunt halen uit EaysGo en MyEasyfairs: de online tools waarmee u uw beursdeelname, bedrijf, vacatures en producten kunt promoten op uw eigen miniwebsite. 
  • het gemak van onze Visit Connect App. Met deze handige applicatie kunt u met uw smartphone (of tablet) bezoekers scannen en nadien al hun gegevens gemakkelijk downloaden voor verdere opvolging.

Een workshop heeft een inloop vanaf 09:00 en begint om 09:30. Om 11:00 is de workshop klaar en kunt u, na het meenemen van een broodje, weer naar de zaak.

Praktische informatie

Wanneer: Op 8, 17, 22 of 30 januari 2020 van 09:00 – 11:00

Waar: Easyfairs Evenementenhal, Franklinweg 2, 4207 HZ, Gorinchem

! Belangrijk, we gaan daadwerkelijk in uw account werken, dus gelieve uw laptop en inloggegevens mee te brengen. Indien dit een probleem zou zijn, neem dan contact met ons op.

Deel dit bericht:

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Scroll naar top