NIEUWS

Interview met Keizer International B.V.

Tijdens afgelopen editie van Packaging Innovations spraken wij met Marco Voorthuijsen, de eigenaar van Keizer International B.V. . Voorthuijsen vertelt in dit interview over zijn bedrijf en zijn ervaringen op de beursvloer.

Keizer International B.V. is toeleverancier voor diverse verpakkingsmaterialen zoals glas, metaal en kunststof. Met meer dan 40 jaar ervaring weten zij voor iedere klant het beste product te vinden.

Voorgaand aan deze editie hebben zij al wel vaker deze beurs en soortgelijke beurzen bezocht, maar dit is de eerste keer dat ze zelf als exposant aanwezig zijn. “We vonden dat we iedereen moeten kunnen bedienen in de vraag die er gesteld wordt. De organisatie was daar nog niet klaar voor en inmiddels wel.” legt Voorthuijsen uit. Nu zijn ze er zeker van dat ze alle vragen vanuit de bezoekers kunnen beantwoorden.

Tijdens deze eerste deelname presenteren ze verschillende verpakkingsmogelijkheden waarmee ze, in combinatie met hun kennis, een passende oplossing vinden voor iedere klant. Hierbij houden ze ook rekening met duurzaamheid, denk hierbij bijvoorbeeld aan biologisch afbreekbaar materiaal.

Graag bedanken we Marco Voorthuijsen en Keizer International B.V. voor hun tijd en deelname aan Packaging Innovations 2023.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nieuwsbrief

Altijd op de hoogte zijn van het laatste nieuws rondom Empack? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.

Bezoeken?

Ben je geïnteresseerd om de grootste verpakkingsbeurs van de Benelux bezoeken? Klik hieronder voor meer informatie over Empack op 9, 10 & 11 april 2024. 

Deel dit bericht:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Scroll naar top