NIEUWS

Interview met ILPRA Benelux B.V. tijdens Empack 2023

Afgelopen editie van Empack was ILPRA Benelux B.V. ook te vinden op de beursvloer in Brabanthallen Den Bosch. Gedurende twee beursdagen konden bezoekers de geavanceerde technologie van ILPRA ontdekken, aangeboden door het bekwame team van ILPRA Benelux BV. Zij vierden op Empack het 25-jarig jubileum van ILPRA Benelux. Wij spraken met Bram van Wijk, accountmanager bij ILPRA, over het bedrijf en hun ervaringen op Empack 2023.

ILPRA is een verpakkingsbedrijf dat zich specialiseert in onder andere traysealers, dieptrekkers en vul- en sluitmachines. Het bedrijf is in  1955 opgericht in Italië en heeft intussen een wereldwijde naamsbekendheid. Naast machines zijn ze ook leverancier voor cups, trays en andere verpakkingsopties en materialen zoals bijvoorbeeld verpakkingsfolie voor dieptrek- en topsealtoepassingen.

Met hun grote aanbod en jaren aan ervaring waren ze niet te missen voor deze jubileum editie van Empack. Tijdens de beurs presenteerde ILPRA Benelux B.V. ze dan ook wel drie machines verschillende soorten machines, die elk een totaal ander doel hebben. Zo namen ze bijvoorbeeld een Fill Seal machine mee die, zoals de naam al zegt, gespecialiseerd is in vullen, sealen en uitdrukken van allerlei types producten. Over zijn ervaringen tijdens de beursdagen vertelt Van Wijk “We hebben mensen die gericht langskomen en ook echt op zoek zijn naar iets, dus dat is super fijn!”

Graag bedanken we Bram van Wijk en ILPRA Benelux B.V. voor hun tijd en een deelname aan Empack.

Bekijk de video over ILPRA Benelux hieronder.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nieuwsbrief

Altijd op de hoogte zijn van het laatste nieuws rondom Empack? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.

Bezoeken?

Ben je geïnteresseerd om de grootste verpakkingsbeurs van de Benelux bezoeken? Klik hieronder voor meer informatie over Empack op 9, 10 & 11 april 2024. 

Deel dit bericht:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Scroll naar top