Nieuws

Verpakkingsjournalist Erik Kruisselbrink

Even voorstellen

Mijn naam is Erik Kruisselbrink en ik ben sinds kort als freelance verpakkingsjournalist actief voor Empack Nederland. In die hoedanigheid schrijf ik een aantal vakinhoudelijke artikelen in de aanloop naar de komende Empack in Utrecht op 31 maart en 1 en 2 april 2020. Met die artikelen wil beursorganisatie Easyfairs zowel – potentiële – exposanten als bezoekers een nog beter beeld geven van wat zij op Empack precies kunnen verwachten.

Sinds 2003 ben ik actief als verpakkingsjournalist. Via Pakblad belandde ik op de redactie van VerpakkingsManagement en Verpakken en sinds september 2014 werk ik als freelancer voor met name Verpakking & Label Magazine: een uitgave van Roularta, die in België en Luxemburg verschijnt. Aanvankelijk als journalist en met ingang van 1 september jl. als hoofdredacteur.

Sinds 2006 ben ik daarnaast lid van de International Packaging Press Organisation (IPPO), een mondiale vereniging van verpakkingsjournalisten en sinds 2014 van de Vereniging van Nederlandse Verpakkingskundigen (VNV).

Naadloze overgang

In België werken wij als Verpakking & Label Magazine al nauw samen met Easyfairs voor wat betreft Empack en Get Smart (in) Packaging. Dat laatste event beleefde afgelopen oktober zijn succesvolle primeur tijdens de Empack in Mechelen, met een hoogstaand seminarprogramma en een feestelijke awardsuitreiking. Daarbij werden, naast de Get Smart (in) Packaging Awards, ook de Greener Packaging Awards en de Trends Gazellen Packaging uitgereikt.

De samenwerking met Empack Nederland sluit dan ook naadloos aan op mijn huidige activiteiten. Ik vind het een mooie uitdaging om een bijdrage te kunnen leveren aan de verdere versterking van deze alom gewaardeerde vakbeurs, die een uitstraling heeft naar de hele Benelux.

Deel dit bericht:

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Scroll naar top