SLIMLINE: Save up to 50% on your Coding equipment – Smart Less is More –
Kortho Coding & Marking

SLIMLINE: Save up to 50% on your Coding equipment – Smart Less is More –

Is SLIMLINE concept een nieuwe printerlijn? SLIMLINE concept is géén nieuwe printerlijn van Kortho. SLIMLINE is een ontwerp filosofie die bij Kortho de basis vormt voor nieuw te ontwikkelen printers aan moeten voldoen. Kortho's nieuwe T-series Thermal Pr

Delen:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Is SLIMLINE concept een nieuwe printerlijn?

SLIMLINE concept is géén nieuwe printerlijn van Kortho. SLIMLINE is een ontwerp filosofie die bij Kortho de basis vormt voor nieuw te ontwikkelen printers aan moeten voldoen. Kortho’s nieuwe T-series Thermal Printer is een recent voorbeeld van printers die ontworpen zijn vanuit het SLIMLINE concept.

Waar staat SLIMLINE concept dan wel voor?

SLIMLINE concept staat voor Smart Less is More: Machines die ontworpen zijn om de printkosten te verlagen met slimme, niet-conventionele (en dus nieuwe) methoden. SLIMLINE gaat over kostenbesparing. Op de apparatuur zelf!

Dit betekent niet dat wij apparatuur ontwerpen die goedkoper is met afbreuk aan de gestelde kwaliteitseisen. Nee, SLIMLINE laat de ontwerpers kijken hoe een en ander goedkoper geïmplementeerd kan worden met behoud van de gestelde kwaliteitseisen. Wanneer dit goedkoper kan met behoud van de kwaliteit is dit een pré. SLIMLINE staat ook voor buiten de gebaande codeerpaden kijken. Ondanks dat de codeerwereld uniek is, is het toch niet zo uniek als de codeerwereld tot voor kort zelf dacht te zijn. De kracht van weglaten is een unieke manier om te besparen op apparatuur, leert SLIMLINE ons. Wat is er in een organisatie al aanwezig. Welke bestaande toepassing is perfect voor gebruik bij codeersystemen? Het antwoord ligt in modulair investeren. Koop alleen wat nodig is en gebruik wat al beschikbaar is.
Wat is het voordeel dat met SLIMLINE is te bereiken?

Voorheen had ieder codeersysteem zelf een eigen besturingskast naast het systeem. Deze waren onlosmakelijk met elkaar verbonden. Ook wij hebben foto’s van straatjes codeersystemen met even zoveel oplichtende schermen van besturingskasten. Besturingskasten die tijdens een productie dag eigenlijk niets aan het doen zijn behalve het sturen van een kleine code en tegelijkertijd flink stroom verbruiken. Terwijl 30% tot 50% van de investering vaak de kosten van een besturingskast is! Dat kan slimmer volgens de SLIMLINE gedachte.

Tegenwoordig biedt “Internet of Things” vergaande mogelijkheden. SLIMLINE is het ontwerpen van printers waarvan de interne hardware volledig gebruik maakt van “Internet of Things” gecentraliseerde controle. Iedere printer een eigen besturingskast is niet meer nodig. Dat is besparen volgens SLIMLINE.

Waarom touchscreens, behuizingen en andere kostbare randapparatuur aanschaffen wanneer binnen de organisatie PC’s, tablets en andere apparatuur beschikbaar is?

Gebruik de bestaande infrastructuur. Installeer Kortho’s gratis Kortho Control Center app en installeer het op het Windows gebaseerde systeem. Vanuit Kortho’s Control Center is dan een ongelimiteerd aantal codeersystemen aan te sturen en te bedienen. Vanaf welke locatie dan ook.

Is een besturingskast aan de lijn of op de productielocatie toch wenselijk? Dan is deze gewoon leverbaar als optie! Ook is het mogelijk om tegelijk meerdere printers of groepen printers vanaf één besturingskast aan te sturen!

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll to Top