Condair B.V.

About us

Condair is ‘s werelds marktleider op het gebied van commerciële en industriële luchtbevochtiging. Aan ons merk stellen wij hoge eisen op gebied van hygiëne en energie efficiëntie.
Condair biedt een uitgebreid assortiment van verschillende producten systemen. Op deze manier kunnen we een optimale luchtbevochtiging bieden in iedere situatie.
Condair heeft dienstverlening hoog in het vaandel staan. Geheel naar uw wens kunnen wij onze producten voorzien van “dienstverlening op maat” bijvoorbeeld inbedrijfstelling, inspectie, onderhoud, montage, projectbegeleiding of turnkey opleveren van uw projecten. Bij eventuele storingen staat onze 24-uurs servicedienst paraat om uw installaties zo snel mogelijk weer in bedrijf te nemen.

Highlighted product

News

Jobs

Contact us

Scroll to Top

Registreer je nu voor Empack Den Bosch 2023

Bezoek jij op 5 & 6 april 2023 het #1 jaarlijkse ontmoetingsmoment voor de hele Nederlandse verpakkingscommunity? Beleef de verpakkingsmachines en -technologieën van dichtbij, spreek al je vakgenoten en ben in één keer weer helemaal op de hoogte van alle ontwikkelingen uit de markt.

Registreer je nu gratis voor de grootste verpakkingsbeurs van de Benelux.