NIEUWS

Empack Gorinchem 2024

Empack Gorinchem in 2024: het middelpunt van de verpakkende industrie

Op 9, 10 en 11 april zal Evenementenhal Gorinchem weer omgetoverd worden tot het middelpunt van verpakkend Nederland. Tijdens het driedaagse vakevenement Empack worden alle uitdagingen waar de verpakkende industrie tegenaan loopt besproken. Gerenommeerde exposanten en experts worden aangesloten om actuele verpakkingsvraagstukken én oplossingen aan het licht te brengen. 

Bekende namen (weer) aanwezig

Bekende namen als Fuji, VH, De Koningh, Lantrech, Zwager Techniek, Mettler Toledo, Domino en Videojet zullen aanwezig zijn. Maar ook nieuwe namen mogen we dit jaar verwelkomen zoals GEA, Drukkerij Stylemathot, Koenig & Buaer en Intopack Food Packaging. Door een mooi compleet deelnemersveld op alle aspecten binnen de verpakkingswereld hebben we inmiddels de plattegrond kunnen uitbreiden naar Next Level, de prime locatie waar veel daglicht en waar het centrale cateringplein zal zijn.

Verpakkingsmachines die een 2e kans verdienen

Op Next Level wordt een 2e hands showroom in samenspraak met exposanten gepresenteerd waar bezoekers machines kunnen vinden welke een 2e leven verdienen. In de gedachte van niet weggooien maar hergebruiken streven we als organisatie ook naar de meest duurzame oplossingen.

Kennis staat centraal

Tijdens de drie dagen zijn niet alleen de expoanten zeer belangrijk voor alle vraagstukken. Kennis- en mediapartijen zullen ook weer in grote getalen aanwezig zijn om antwoord te geven op de snel veranderende verpakkingsmarkt. Na succesvolle samenwerkingen in het verleden met partijen is de intentie om dit verder door te ontwikkelen en nog meer in te spelen op alle actualiteiten binnen de industrie.

Kortom het verpakkingsfeest van Nederland daar wil je een onderdeel van zijn. Mocht je de mogelijkheden willen zien of bespreken neem gerust contact op met een van onze accountmanagers.

Susanne den Otter

+31 (0)6 155 88 668

Marcel van Heusden

+31 (0)183 680 631

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nieuwsbrief

Altijd op de hoogte zijn van het laatste nieuws rondom Empack? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.

Bezoeken?

Ben je geïnteresseerd om de grootste verpakkingsbeurs van de Benelux bezoeken? Klik hieronder voor meer informatie over Empack op 9, 10 & 11 april 2024. 

Deel dit bericht:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Scroll naar top