NIEUWS

De Zero Waste Raamsticker

Hoe weten jouw klanten dat ze bij jou terecht kunnen met hun herbruikbare bekers, bakjes en zakjes? Met de Zero Waste raamsticker zien ze dit direct! Zero Waste Nederland ontwikkelde een duidelijke raamsticker, die eenvoudig aangeeft dat jouw bedrijf herbruikbare verpakkingen accepteert. De sticker werkt als een uitnodiging tot verandering voor jouw klanten, hij spreekt klanten op een vriendelijke manier aan en zonder verplichtende toon.

Het gebruik van deze sticker begon al in 2018, als mini-burgerinitiatief. Vanaf augustus 2023 is de samenwerking met MilieuCentraal en Nederland Schoon van start. Inmiddels is de sticker al op duizenden plekken door heel Nederland te vinden!

De sticker zelf heeft een duidelijke opmaak, waardoor de klant in een blik kan zien dat herbruikbare verpakkingen welkom zijn. Hij heeft een afmeting van 105mm bij 105mm en wordt aan de binnenkant van het raam geplakt, waarbij hij buiten zichtbaar is. De sticker is ook erg duurzaam, hij blijft jaren lang mooi, zelfs in het zonlicht. Ook is hij bestendig tegen het zemen van de ruit.

Naast de standaard sticker is er ook een kraamsticker optie. Deze sticker kan aan de andere kant opgeplakt worden, voor bijvoorbeeld een weegschaal of kassa.

Wil jij ook een Zero Waste raamsticker? Of ben je op zoek naar meer informatie? Neem dan een kijkje op de website van Zero Waste Nederland.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nieuwsbrief

Altijd op de hoogte zijn van het laatste nieuws rondom Empack? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.

Bezoeken?

Ben je geïnteresseerd om de grootste verpakkingsbeurs van de Benelux bezoeken? Klik hieronder voor meer informatie over Empack op 9, 10 & 11 april 2024. 

Deel dit bericht:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Scroll naar top