NIEUWS

De nieuwste printoplossing ‘Marktprint’ bij Clever-CPL op Empack

‘Markprint maakt het mogelijk om in full colour te printen met biologisch afbreekbare inkt, en zorgt voor extreme besparingen!’

Markprint biedt een oplossing voor het besparen van 225 km papier per dag. Voor het eerst is het mogelijk om in full colour op dozen te printen met biologisch afbreekbare inkt wat voor enorme besparingen zorgt. Markprint ontwikkeld s’ werelds nieuwste printoplossing, en is 8 & 9 September waar te nemen in de Brabanthalen in ’s-Hertogenbosch bij de stand van Clever-CPL.

‘Markprint met de oplossing’

Markprint is een jong maar innovatief bedrijf opgericht in 2015, die in korte tijd veel impact heeft weten te maken in de high speed printing en coding solutions markt. En is de eerste ter wereld die het mogelijk maakt om in full colour direct op een doos te printen met biologisch afbreekbare inkt. ‘Een erg duurzame oplossing die zorgt voor extreme besparingen op verschillende vlakken’.

De printers staan bekend om de high-end kwaliteit en de easy to use oplossing. Markprint maakt geen onderscheid in de oplossing waar u naar opzoek bent. Zo bieden ze kleine codeer oplossingen aan en full colour oplossingen. Daarnaast zijn de machines duurzaam ontwikkeld en bedoeld voor iedere productielijn. Voor Markprint was het ook belangrijk dat de gebruiker van de machine geen complicaties ervaart tijdens de bediening. Hiervoor is een easy-to-use software ontwikkeld waar de printers gebruik van maken, deze software zorgt er ook voor dat het gemakkelijk is om van print afdruk te veranderen.

Markprint ontwikkelt en produceert solventvrije hogesnelheidsprinters die beschikken over een hoge resolutie en een unieke scherpe afdruk voor de industriële markt. De printers hebben geen dagelijks onderhoud nodig en er is ook geen periodiek onderhoud vereist voor de machines. Daarnaast zijn de printers zeer compact en gemakkelijk te integreren in verpakkingsmachines, extrusielijnen, blistermachines en andere productiemachines.

‘Voor mens en natuur’

De printers van Markprint zijn solvent vrije printers. Dit betekend dat de printers geen gebruik maken van solvents die vaak kankerverwekkende, mutagene of reprotoxische stoffen bevatten. Dit maakt de printoplossing beter voor mens en natuur. Het direct printen op de dozen is een duurzame oplossing waar veel besparingen gerealiseerd kunnen worden. Het is namelijk niet meer nodig om voorbedrukkingen te bewaren in het magazijn. Denk hierbij aan voorbedrukte dozen verpakkingen en etiketten. Dit zijn allemaal overbodige belastingen voor het milieu. In Nederland worden er iedere dag zo’n 1,5 miljoen pakketten verstuurd die allemaal beschikken over een etiket van 100 x 150 mm. Dat is zo’n 225 km aan papier, dat door middel van de nieuwe printoplossing van Markprint geëlimineerd kan worden.

Ontmoet Clever Coding – Packaging – Labeling op stand 1.A114 tijdens Empack Den Bosch 2021.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nieuwsbrief

Altijd op de hoogte zijn van het laatste nieuws rondom Empack? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.

Bezoeken?

Ben je geïnteresseerd om de grootste verpakkingsbeurs van de Benelux bezoeken? Klik hieronder voor meer informatie over Empack op 9, 10 & 11 april 2024. 

Deel dit bericht:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Scroll naar top