AZO – We Love Ingredients | Exposantennieuws

U wenst de handling van uw grondstoffen, voor zowel droge- als vloeibare stoffen, te automatiseren?

De AZO Groep is een van ’s werelds meest ervaren bedrijven als het gaat om de geautomatiseerde verwerking van grondstoffen. Meer dan 1.050 medewerkers, gepassioneerd in hun werk, met een uitgebreide kennis en ervaring dewelke zij in meer dan 70 jaar installatiebouw hebben opgebouwd, ontwikkelen voor u efficiënte en duurzame oplossingen. Inventiviteit en creativiteit zit ons in de genen. Sinds de ontwikkeling van de wervelstroomzeefmachine zijn tal van innovaties, op het gebied van bulkhandling, aan ons toe te schrijven.

Curiositeit en openheid voor visionaire technologieën, resulteren in lange termijn oplossingen. Of het nu gaat om engineering, levering van individuele componenten, de bouw van complete turn-key installaties, automatisering, montage of uitgebreide service na verkoop: Alle diensten van AZO komen steeds uit één hand – totaaloplossingen die naadloos op elkaar aansluiten – nooit ver weg, waar ter wereld u ook bent!

Techniek
Niet één project is hetzelfde. Uw eisen bepalen de richtlijnen, terwijl een grondige voorbereiding de basis vormt voor uw maatwerkoplossing: wij bieden u ondersteuning bij pre-engineering, uitbreiding en retrofits van uw installaties. We voeren haalbaarheidsstudies uit en werken aan duurzame conceptstudies tot we de optimale projectoplossing gevonden hebben die aan uw eisen voldoet.

Installatiebouw en procestechniek
Geautomatiseerde productieprocessen, in de voedings-, farmaceutische-, cosmetische-, chemische- en kunststofindustrie, zijn onze wereld. Van individuele componenten voor opslag, uitdragen, zeven, transporteren, doseren en wegen van grondstoffen, over innovatieve systemen voor het dispergeren, mengen en homogeniseren van vloeibare en half-vaste producten, tot kant-en-klare oplossingen.  Ons werk is pas klaar als uw productie naar volle tevredenheid loopt.

Besturingstechniek en automatisering

Van advies tot implementatie, van sensortechnologie tot de bedrijfsproductieplanning: wij bieden u alles omvattende en betrouwbare oplossingen in elke fase van uw productie- en/of procesinstallatie. Plant-engineering, procestechniek en automatisering zijn perfect op elkaar afgestemd, zonder interfaces.

Benieuwd naar onze producten en diensten? Bezoek AZO op Empack op 8 & 9 september 2021 in Brabanthallen ‘s-Hertogenbosch.

Standnummer is: 1.A131

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Nieuwsbrief

Altijd op de hoogte zijn van het laatste nieuws rondom Empack? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.

Bezoeken?

Ben je geïnteresseerd om de grootste verpakkingsbeurs van de Benelux bezoeken? Klik hieronder voor meer informatie over Empack op 5 & 6 april 2023. 

Deel dit bericht:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Scroll naar top