NIEUWS

Award-winning innovatie in design, duurzaamheid en techniek

Ben je benieuwd naar het geheim achter een bekroonde verpakking? Wil je weten hoe de jury van de NL Packaging Awards echte innovatie beoordeelt? Dan mag je deze sessie niet missen tijdens Empack!

Op dinsdag 9 april, van 13.00 tot 14.00 uur, organiseert Management Media een inspirerende sessie op het Pitch-Pack-Plein. Tijdens deze sessie krijg je inzicht in de visie van de NLPA-juryleden op innovatie, rechtstreeks uit de eerste hand.

De NLPA 2024/2025 wordt soft gelanceerd tijdens Empack, en deze sessie zal je een voorproefje geven van wat je kunt verwachten. In drie korte presentaties, gevolgd door een mogelijkheid tot het stellen van vragen, zullen juryleden hun ervaring delen en voorbeelden tonen van impactvolle inzendingen.

Hier is een sneak peek van wat je kunt verwachten:

Design
Ontdek hoe je een verpakking ontwerpt die de aandacht trekt en bekroond wordt voor zijn creativiteit. Taco Schmidt, founder en ceo van Qindle, samen met Jeroen Verbrugge, oprichter van JKV/thinkingdesign, delen hun inzichten als creatieve strateeg en innovatieadviseur.

Duurzaamheid
Ton Knipscheer, verpakkingsconsultant bij TK Consulting, zal ingaan op de rol van duurzaamheid in bekroonde verpakkingen. Leer hoe duurzaamheid een cruciale factor is in het beoordelen van innovatie.

Techniek
Christiaan Bolck, business developer circular & biobased economy bij Oost NL, zal de technische aspecten van award-winnende verpakkingen bespreken. Ontdek welke technologische innovaties de jury onder de indruk maken.

Mis deze kans niet om inzicht te krijgen in de wereld van award-winning innovatie in design, duurzaamheid en techniek. Kom langs op het Pitch-Pack-Plein en laat je inspireren!

Deze sessie wordt georganiseerd door Management Media tijdens Empack. Bekijk hier het volledige programma van Empack 2024.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nieuwsbrief

Altijd op de hoogte zijn van het laatste nieuws rondom Empack? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.

Bezoeken?

Ben je geïnteresseerd om de grootste verpakkingsbeurs van de Benelux bezoeken? Klik hieronder voor meer informatie over Empack op 9, 10 & 11 april 2024. 

Deel dit bericht:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Scroll naar top