NL Packaging Awards

Het podium voor de Nederlandse verpakkings- en designwereld

De NL Packaging Awards zijn sinds de eerste editie in 2016 een begrip. De awards geven de Nederlandse verpakkings- en designwereld het podium dat deze innovatieve en creatieve sector verdient. De feestelijke bekendmaking van de winnaars is hét netwerkevent voor verpakkend Nederland. Vanuit de markt komt ieder jaar weer regelmatig de vraag: wanneer start de nieuwe editie? Zo leeft dit evenement in de verpakkingswereld.

Met trots kunnen wij mededelen dat de bekendmaking van de  nominaties voor de maar liefst 11 categorieën dit jaar voor het eerst plaatsvindt tijdens Empack!

De categorieën

De NL Packaging Awards hebben na 3 jaar afwezigheid een iets andere opzet. De nominaties worden bekend gemaakt op de eerste dag van Empack/Packaging Innovations in Den Bosch.

Op 5 april is het zover; dan wordt bekend welke inzendingen zijn genomineerd voor een NL Packaging Award. In het Empack Theater in hal 4 wordt vanaf 10.45 uur bekend gemaakt welke verpakkingen zijn genomineerd voor een NL Packaging Award. Tien onafhankelijke jury’s hebben in de 12 categorieën beoordeeld en per categorie wordt op 26 juni een inzending gehonoreerd met een NL Packaging Award en een inzending met een Runner-Up Award. Wie via een nominatie kanshebber zijn hoor je op 5 april..

Na de bekendmaking van de genomineerden – in samenwerking met Empack/Packaging Innovations – is het wachten op de bekendmaking van de winnaars. Dat gebeurt op 26 juni in Laren. In tegenstelling tot andere jaren is de bekendmaking ’s middags. Jort Kelder presenteert de awards ceremony in het Singer Theater. Na afloop is er een feestelijke netwerkborrel.

Dit is de eerste digitale krant van Empack Den Bosch 2023. Ontdek hier het beursprogramma en diverse noviteiten van exposanten:

De NL Packaging Awards 2023 zijn mede mogelijk gemaakt door:

Scroll naar top