Olmia Robotics

Over ons

Olmia Robotics uit Tiel is een systeemintegrator van Collaboratieve Robots (cobots) en gespecialiseerd in het leveren van cobotsystemen aan alle verwerkende industrieën.
Olmia Robotics biedt een productiescan als eerste adviesdienst en levert, assembleert, installeert en onderhoudt de cobotsystemen gedurende de hele levensduur van het systeem. Ons doel is om klanten een plug & play cobot te bieden om te helpen bij het automatiseren van (delen van) hun productie of assemblage.
De ontwikkeling van de cobotsystemen kan technische oplossingen omvatten voor de toevoer en afvoer van producten die de cobot verwerkt, het programmeren van de robotarm, het uitvoeren van FAT- en SAT-testen, het robotsysteem assembleren en in bedrijf stellen bij de klant.
Naast het ontwikkelen van robotsystemen voor specifieke toepassingen, levert Olmia Robotics hulpstukken, gereedschappen en accessoires voor de cobots, zoals: grijpers, sensoren, visionsystemen, toevoersystemen, wisselsystemen, etc. Deze zijn ook direct te bestellen in de webshop: cobotwebshop.com. Voor een aantal specifieke toepassingen hebben we standaard producten ontwikkeld, zoals onze Robobooster voor het beladen van machines, de Palletbooster voor palletiseren en de Boxbooster voor het opzetten van dozen.
Voor bedrijven die flexibiliteit nodig hebben, biedt Olmia Robotics cobotsystemen te lease (RaaS) of huur aan.

Gemarkeerd product

Neem contact met ons op