What's new?

Empack wordt groots!

Zero Waste is de ambitie die we onszelf opleggen, maar daarnaast leggen we de focus op actuele onderwerpen van de verpakkingsindustrie en werken we samen met partners die, net als wij, een groen hart hebben. Duurzaamheid staat meer dan ooit centraal op Empack, want verder verduurzamen kunnen we alleen bereiken door met elkaar samen te werken.

We gaan allerlei nieuwe initiatieven organiseren, maar ook bestaande features heruitvinden. Hoe dat precies vorm gaat krijgen, daar houden we u in de aanloop naar Empack 2020 van op de hoogte. Hieronder ziet u wat u mag verwachten:

WHAT'S NEW?

Extra entree naar hal 1

Empack 2020 Jaarbeurs Utrecht

Empack 2020 krijgt een directe verbinding vanuit de entree naar hal 1. Op die manier zorgen we ervoor dat de bezoekers evenredig verdeeld worden over de beursvloer, zodat er een continue stroom aan bezoekers is.

Nieuwe standbouw opties.

EasyFairs-Empack-9929

Uw stand is het eerste contactmoment op de beursvloer. Deze editie van Empack hebben wij nieuwe standbouw opties. Wij bieden u veel meer mogelijkheden om uw bedrijf goed te profileren en de stand de uitstraling te geven die u verdient.

Nieuwe initiatieven van onze deelnemers in de spotlight

EasyFairs-Automation-0689

Packaging heeft een grote invloed op het milieu, dat is geen nieuws, maar er is nog genoeg winst te behalen! De tijd van afwachten is voorbij. Lees meer hoe we onszelf en onze exposanten uitdagen op het gebied van duurzaamheid!

Kitchen of Materials

kom RUW

Zonder materiaal, geen verpakking. In de Kitchen of Materials kunnen afnemers van verpakkingsmateriaal een kijkje in deze keuken nemen om geïnspireerd en geadviseerd te worden bij hun materiaalkeuze.

Scroll naar top