Jaarbeurs Utrecht, Jaarbeursplein, 3521 AL Utrecht

Programma: 31 maart

Programma: dinsdag 31 maart

Klik op de titel voor meer informatie 

10:30 - 11:00 uur

MN

Michaël Nieuwesteeg - Directeur Nederlands Verpakkingscentrum (NVC)

Design for Intended Use (DIU) is een proces van denken en het uiteindelijke resultaat van het verpakkingsontwerp dat ondubbelzinnig het beoogde gebruik van het verpakte product door de beoogde gebruiker laat zien en garandeert. Speciale focus leggen we deze EmpackNL op Design for Intended Use (DIU) als middel om de milieuproblemen in de wereld van het verpakken aan te pakken. Hoe kan DIU de verantwoorde inzameling van geleegde verpakkingen ondersteunen? Welke informatie helpt de consumentgebruiker bij het eenduidig wegdoen van zijn/haar verpakking na gebruik?

11:30 - 12:00 uur

CH

Corné Huijben - NVC manager Kennisontwikkeling en Projecten (NVC)

Web Retail Packaging (WRP) is het verpakken van producten die online worden besteld en vervolgens worden afgeleverd, direct bij de consument thuis of via een afhaalpunt. WRP is een essentiële factor voor de verdere stabiele groei van het thuiswinkelen, met name waar het fysieke producten betreft. Hoe ziet de toekomst van WRP er uit en welke verpakkingsaspecten betekenen daarin risico’s of juist kansen?

14:00- 16:00 uur

ABN Amro

ABN AMRO

Meer informatie volgt snel

ABN AMRO vindt het belangrijk dat onze samenleving steeds duurzamer wordt. Dit proces willen zij graag versnellen en zoeken daarom continu naar duurzame oplossingen, investeringen en initiatieven die daar écht bij helpen. Zij laten u graag weten wat zij doen, en hoe u zelf ook kunt bijdragen.

 

Scroll naar top