Empack Gorinchem 2022

Nieuwe locatie in 2022

Vakbeurs Empack verhuist in 2022 naar een nieuwe locatie. De grootste verpakkingsbeurs van de Benelux wordt in het voorjaar van 2022 voor het eerst georganiseerd in Evenementenhal Gorinchem. Eerdere edities van de verpakkingsbeurs vonden plaats in onder andere Jaarbeurs Utrecht en Brabanthallen ’s-Hertogenbosch.

Empack is een uniek businessplatform voor nieuwe producten, diensten en oplossingen voor iedereen die vooruitgang wil boeken in de verpakkingswereld. In 2019 vonden maar liefst 7.250 professionals hun weg naar Empack. Ook in 2022 brengen we de top van de industrie weer drie dagen lang samen: van inkopers, directeuren en eigenaren tot technisch managers, verpakkingsmanagers en logistiek managers. De beurs is daarmee het ideale moment om niet alleen bestaande relaties weer face-to-face te ontmoeten, maar natuurlijk ook om leads te genereren, producten en oplossingen te presenteren én naamsbekendheid te vergroten.

Praktische informatie

5, 6 & 7 april 2022
09:00 – 17:00 uur

 Evenementenhal Gorinchem
Franklinweg 2, 4207 HZ Gorinchem

+31 (0)183 680 680

Over de beurs

Empack verbindt regio’s, exposanten, prospecten en klanten uit de verpakkingssector. Het evenement staat garant voor een aangename totaalervaring met een gericht programma op het gebied van netwerken en het delen van kennis. Vele toegewijde investeerders bezoeken Empack om de laatste ontwikkelingen te ontdekken op het gebied van

Materialen

Verpakkingen

Technologie

Verpakkings-
diensten

Benieuwd welke partijen hun deelname aan Empack Gorinchem al vastgelegd hebben? Ga naar de deelnemerslijst en klik in het menu op Empack Gorinchem 2022. 

Evenementenhal Gorinchem

Afgelopen periode heeft beursorganisatie Easyfairs flink geïnvesteerd in haar beurslocatie aan de A15:

  • De hypermoderne bovenverdieping Next Level beschikt over de nieuwste audiovisuele technieken, LED-verlichting, een frisse moderne aankleding en geavanceerde conferentiezalen.
  • Door de inzet van twee centrale roltrappen is er een goede connectie tussen Next Level en de begane grond.
  • Een van de belangrijkste ontwikkelingen voor een beurs met de omvang van Empack is dat men vanaf september 2021 gebruik kan gaan maken van twee mega-goederenliften. Hierdoor is het mogelijk om allerlei materialen en goederen eenvoudig naar de nieuwe bovenverdieping Next Level in Evenementenhal Gorinchem te verplaatsen.

Naast de eigen investeringen, wordt er ook in de directe omgeving van de Evenementhal hard gewerkt. Een nieuw Van der Valk Hotel tegenover de Evenementenhal is in aanbouw, waar meer dan honderdvijftig kamers verspreid over dertien verdiepingen, een casino en een bioscoop komen.

"Gorinchem is, naast haar historische stadshart, een ultieme locatie om de verpakkingsindustrie te verwelkomen in 2022."