Disclaimer

Waarschuwing

Wij attenderen u op het gegeven dat Easyfairs relaties regelmatig ongevraagd worden benaderd door malafide ‘datapartijen’ die beweren te beschikken over relevante showdata en deze vervolgens aanbieden tegen betaling. Helaas zien wij de laatste tijd een forse toename in dit soort ongewenste activiteiten.

De vermelding van bedrijfsnamen op beurswebsites is aanleiding voor deze partijen op zoek te gaan naar relevante contactgegevens (middels zogeheten semi-intelligente ‘crawling’ technologieën). Omdat deze partijen zonder uitzondering gevestigd zijn in het buitenland, is het lastig om hier tegen op te treden.

Deze onverlaten hebben geen enkele connectie met de activiteiten van Easyfairs en er is hier heel nadrukkelijk geen enkele sprake van een samenwerking met dit soort partijen. Deze benaderen u geheel ongevraagd en fingeren, zeer laakbaar, een connectie te hebben met onze organisatie.

Wij delen uw gegevens niet en zullen dat ook nooit zonder uw toestemming doen.

Easyfairs neemt dit soort praktijken zeer serieus. Wij willen niet dat onze goede relatie door dit soort frauduleuze partijen onder druk komt te staan. Mocht u twijfels hebben over e-mails of andere berichten, dan vragen wij u vriendelijk om direct contact met ons op te nemen.

Hieronder ziet u een voorbeeld:

Scroll naar top